Tagliatelle met parmezaan en krokante prosciutto
2 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 175 g tagliatelle
- 300 g tomaten passata
- 100 g Parmezaanse kaas
- olijfolie
- 100 g prosciutto
- 2 flinke handen rucola
Bereiden
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet het water af en zet de pan terug op het vuur. Roer de tomatensaus door de pasta, gevolgd door drie kwart van de Parmezaanse kaas.
Verwarm ondertussen een klein beetje olie in een koekenpan en bak de prosciutto hierin krokant.
Schep de pasta op een bord, roer de rucola er doorheen en maak de pasta af met de repen ham en bestrooi met de overige parmezaan.
Kookboek
Het recept 'Tagliatelle met parmezaan en krokante prosciutto' is afkomstig uit het kookboek...
Het daily dinner-kookboek
Chickslovefood
Wat schaft de pot vanavond nú weer? Op deze dagelijkse vraag - misschien wel de meestgestelde in Nederlandse huishoudens - geven Nina en Elise antwoord in de vorm van maar liefst 100 recepten met maar 5 ingrediënten
... lees verder © Unieboek | Het Spectrum. Beeld: Sven Benjamins