Eiersalade met kaas en bieslook

4 personen
bereiden

waardering 7,8obv 40 waarderingen

Ingrediënten

  • 4 eetlepels crème fraîche
  • 2 eetlepels mayonaise
  • ½ bosje bieslook, kleingesneden
  • 2 eetlepels mosterd
  • 4 eieren, hardgekookt en fijngeprakt
  • 75 g jonge Goudse kaas, geraspt

Bereiden

Maak in een kom een sausje van de crème fraîche, de mayonaise, het bieslook en de mosterd. Breng het sausje op smaak met peper en zout. Schep voorzichtig de eieren en de kaas door het sausje. Serveer de eiersalade met stokbrood of boerenbrood.

Het recept 'Eiersalade met kaas en bieslook' is afkomstig uit het kookboek Salades (fun food serie) van .

© Caplan Books.

Eiersalade tips

Reacties op dit recept

  • Joost Makkelijk klaar te maken en lekker vol van smaak. Heb het zelf op matzes gesmeerd.
  • gerda Veel beter dan de eiersalade uit de winkel.
  • Jan Ik ben geregistreedr en ingelogd. Hoe kan ik een kopie van een recept maken?
  • CJJ Jan, ik doe altijd het volgende; Klik op knipprogramma (via Start - Alle programma's - Bureauassoires - Knipprogramma, eventueel rechtklikken en kopieren naar bureaublad, dan verplaatsen naar startbalk (onder) Van daaruit kun je het oproepen. Je knipt het uit en slaat het op.
  • Gerda Rechtsboven staat een icoontje van een printer met daarachter de tekst 'print dit recept', is dit niet zichtbaar volg dan het advies van CJJ
  • g eieiersalade,zelfgemaakt is heerlijk.je kookt de eieren hard, haalt de dooiers er uit,prakt ze,vermengen,met yoghurt/mayonnaise.wat zout.knoflook,peper,bieslook. - verder de rest van de eiwit goed prakken/vermengen,alles in mooie schaal leggen,op broodjes,of of toastjes. maar dit recept is ook heerlijk.
  • Hans Heel apart met kaas ik ben nooit zo'n fan geweest van eiersalade dit was een hele goede optie. Bedankt voor delen van u recept.
  • Yvonne Heerlijk! Het valt steeds weer goed in de smaak!
  • alfred Ik denk dat de 2 eetlepels mosterd 2 theelepels moeten zijn