Fruitsalade met kokosmelk, zaden en een sausje van bessen
2 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- gemengd seizoensfruit: perziken, kiwi’s, aardbeien, meloen etc
- gemengd klein fruit: braambessen, frambozen, rode besjes etc
- gemengde zaden
- kokosmelk
Bereiden
Snijd het seizoensfruit in grote stukken en verdeel het over de borden. Mix het klein fruit heel kort zodat je een dikke coulis krijgt. Giet hiervan twee lepels over de fruitsalade. Werk af met twee lepels kokosmelk en twee eetlepels gemengde zaden.
Tip
Ga naar de biowinkel en koop daar alle zaden die je kunt vinden, stop ze samen in een pot en schud goed.
Kookboek
Het recept 'Fruitsalade met kokosmelk, zaden en een sausje van bessen' is afkomstig uit het kookboek...
Puur genieten
Pascale Naessens
Na het succes van de boeken 'Mijn pure keuken 1' en 'Mijn pure keuken 2' grijpt Pascale Naessens terug naar eenvoudige, snelle, maar vooral ook
... lees verder © Uitgeverij Lannoo