Fruitsalade met kokosmelk, zaden en een sausje van bessen

  • 2 personen
  • 15 min
  • waardering 7,5
  • Ontbijt
  • Overige keukens
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • gemengd seizoensfruit: perziken, kiwi’s, aardbeien, meloen etc
  • gemengd klein fruit: braambessen, frambozen, rode besjes etc
  • gemengde zaden
  • kokosmelk

Bereiden

Snijd het seizoensfruit in grote stukken en verdeel het over de borden. Mix het klein fruit heel kort zodat je een dikke coulis krijgt. Giet hiervan twee lepels over de fruitsalade. Werk af met twee lepels kokosmelk en twee eetlepels gemengde zaden.

Tip

Ga naar de biowinkel en koop daar alle zaden die je kunt vinden, stop ze samen in een pot en schud goed.

Kookboek

Het recept 'Fruitsalade met kokosmelk, zaden en een sausje van bessen' is afkomstig uit het kookboek...

Puur genieten

Pascale Naessens

Na het succes van de boeken 'Mijn pure keuken 1' en 'Mijn pure keuken 2' grijpt Pascale Naessens terug naar eenvoudige, snelle, maar vooral ook... lees verder

© Uitgeverij Lannoo

Waardeer dit recept (2 stemmen)

Fruitsalade recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!