Tropische fruitsalade met pina colada en kokos
4 personen
bereiden
wachten
bereiden
wachten
Ingrediënten
- ¼ mango, in blokjes
- ½ ananas, in blokjes
- ½ papaja, in reepjes
- rasp van ½ limoen
- 100 ml pina colada
- 1 stukje vers kokos van 75 g
Bereiden
Meng de mango, ananas en papaja met de limoenrasp en pina colada en laat de smaken minimaal 1 uur intrekken.
Schaaf met een dunschiller plakjes van het kokos.
Verdeel de fruitsalade over vier coupes en verdeel het kokos erover.
Kookboek
Het recept 'Tropische fruitsalade met pina colada en kokos' is afkomstig uit het kookboek...
Kook ook - Salade
diverse auteurs
Een kleine vissalade vooraf, een gezonde groentesalade als lunch, een vlees- of vissalade als hoofdgerecht of een vruchtensalade toe: met salades kun je... lees verder
© Inmerc