Snelle watermeloensalade met feta en pistachenoten
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 500 g watermeloen, in stukjes
- ½ komkommer, in stukjes
- 150 g feta, in brokjes
- 200 g bramen
- 4 eetlepels granaatappelpitten
- 15 g munt, grof gehakt
- 2 eetlepels pistachenoten, grof gehakt
- voor de dressing
- 3 eetlepels limoensap
- 3 eetlepels citroensap
- 1 theelepel gember, geraspt
- 6 eetlepels extra vergine olijfolie
Bereiden
Doe de meloen, komkommer en feta in een schaal. Bestrooi met de bramen en granaatappelpitten.
Meng alle ingrediënten voor de dressing en breng op smaak met zout en peper. Sprenkel over de salade.
Voeg de munt en pistachenoten toe en serveer.
Het recept 'Snelle watermeloensalade met feta en pistachenoten' is afkomstig uit het kookboek Zomers koken met Yvon van Yvon Jaspers.
© Carrera Culinair.