Tomatensalade met avocado
- 4 personen
- 10 min
- waardering 7,8
- Voorgerecht
- Italiaans
- Vegetarisch
bevat per portie
- 343 kcal
Ingrediënten
- 4 grote trostomaten, in dikke plakken
- 250 g bocconcini (kleine bolletjes mozzarella), in dikke plakken
- 1 grote avocado, gehalveerd en in dikke plakken
- 1 g verse basilicumblaadjes
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 eetlepel balsamicoazijn
Bereiden
Leg de plakken tomaat, mozzarella en avocado op een schaal; bestrooi met de basilicumblaadjes, besprenkel met olie en azijn. Voeg eventueel versgemalen zwarte peper toe.
Kookboek
Het recept 'Tomatensalade met avocado' is afkomstig uit het kookboek...
Buiten eten
diverse auteurs
Met de recepten in dit boek maakt u van een zondagse brunch of zelfs van het avondeten voor morgen een echt buitenfeestje... Is er iets gezelliger dan lekker... lees verder
© De Lantaarn