Bruschetta met tonijnsalade
4 personen
bereiden
bereiden
Bevat per portie
592 kcal
Ingrediënten
- 425 g tonijn in water, uitgelekt
- 4 eetlepels mayonaise
- 1 rode ui, gesnipperd
- 4 eetlepels bladpeterselie, grof gesneden
- 8 sneetjes ciabatta
Bereiden
Meng de tonijn, mayonaise, ui en peterselie in een kom. Rooster de sneetjes ciabatta en verdeel het tonijnmengsel over de bruschetta.
Kookboek
Het recept 'Bruschetta met tonijnsalade' is afkomstig uit het kookboek...
Buiten eten
diverse auteurs
Met de recepten in dit boek maakt u van een zondagse brunch of zelfs van het avondeten voor morgen een echt buitenfeestje... Is er iets gezelliger dan lekker... lees verder
© De LantaarnTonijnsalade tips
Reacties op dit recept
- Saskia Heerlijke tonijnsalade. Eenvoudig te maken, kleurrijk en lekker met bruschetta, stokbrood of een toastje!
- Loortje Graag wil ik dit gaan maken maar dan voor ongeveer 35 personen, hoeveel heb ik dan van alles nodig?
- Irene 5 keer het recept dan heb je zeker genoeg... Ik maak altijd dubbel en geniet de volgend dag nog keer... Kijk wat je kan verdubbelen Loortje.