Bruschetta met tonijnsalade

4 personen
bereiden

waardering 7,5obv 13 waarderingen

Bevat per portie

592 kcal

Ingrediënten

  • 425 g tonijn in water, uitgelekt
  • 4 eetlepels mayonaise
  • 1 rode ui, gesnipperd
  • 4 eetlepels bladpeterselie, grof gesneden
  • 8 sneetjes ciabatta

Bereiden

Meng de tonijn, mayonaise, ui en peterselie in een kom. Rooster de sneetjes ciabatta en verdeel het tonijnmengsel over de bruschetta.

Kookboek

Het recept 'Bruschetta met tonijnsalade' is afkomstig uit het kookboek...

Buiten eten

Met de recepten in dit boek maakt u van een zondagse brunch of zelfs van het avondeten voor morgen een echt buitenfeestje... Is er iets gezelliger dan lekker... lees verder

© De Lantaarn

Tonijnsalade tips

Reacties op dit recept

  • Saskia Heerlijke tonijnsalade. Eenvoudig te maken, kleurrijk en lekker met bruschetta, stokbrood of een toastje!
  • Loortje Graag wil ik dit gaan maken maar dan voor ongeveer 35 personen, hoeveel heb ik dan van alles nodig?
  • Irene 5 keer het recept dan heb je zeker genoeg... Ik maak altijd dubbel en geniet de volgend dag nog keer... Kijk wat je kan verdubbelen Loortje.