Tapenade van artisjokharten
1 portie
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 1 blikje artisjokharten
- ½ bosje basilicum
- 1 teentje knoflook
- 50 g geitenkaas, geraspt of verkruimeld
- 12 zwarte olijven, zonder pit, in ringen
Bereiden
Pureer de artisjokharten met het basilicum en de knoflook in een keukenmachine of blender. Voeg eventueel wat artisjokolie toe om de tapenade smeuïger te maken. Breng de tapenade op smaak met zout en peper. Garneer de tapenade met de geitenkaas en de olijven.
Extra benodigd
Keukenmachine of blender
Het recept 'Tapenade van artisjokharten' is afkomstig uit het kookboek Pesto & tapenade (fun food serie) van Thea Spierings.
© Caplan Books.Tapenade tips
Reacties op dit recept
- Rita Deze ga ik uitproberen, lijkt me erg lekker met een glaasje champagne. Rita
- Edith Heerlijke tapenade, diverse malen gemaakt en gescoord!