Warme romige avocadosoep
6 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 250 ml visfond
- ½ stevige avocado, in stukjes
- 50 ml kookroom
- 1 eetlepel zalmeitjes
Bereiden
Breng de visfond aan de kook in een pan en laat 3 à 4 minuten koken op hoog vuur.
Doe de avocadostukjes in een hoge mengbeker.
Giet de kokende visfond en vervolgens de kookroom op de stukjes avocado en voeg zout en peper toe. Draai alles in 2 minuten met de staafmixer tot een romige puree.
Verdeel de romige soep over zes minipannetjes. Leg er als garnering wat zalmeitjes op en dien op.
Extra benodigd
Staafmixer
Variatietip
Vervang voor een exotische versie van deze soep de room door 50 ml kokosmelk.
Kookboek
Het recept 'Warme romige avocadosoep' is afkomstig uit het kookboek...
Feestelijke minipannetjes
Valéry Drouet
In de schattige minipannetjes, ook wel 'cocottes' genoemd, uit deze boekbox ziet ieder gerechtje er onmiddellijk feestelijk uit. Of je ze nou bij de borrel of als voor... lees verder
© Kosmos Uitgevers