Zomerse gazpacho van watermeloen van Jon Sistermans
4 personen
bereiden
wachten
bereiden
wachten
Ingrediënten
- 1 grote watermeloen, zonder pitten en in stukken
- olijfolie
- Tabasco
Bereiden
Doe de watermeloen in de blender en maak er sap van. Voeg een hoeveelheid olijfolie toe gelijk aan een derde deel van het meloensap. Breng op smaak met Tabasco en zeezout.
Zet het watermeloen-oliemengsel minstens 15 minuten in de vriezer. Drink de gazpacho ijs- en ijskoud: hoe kouder, hoe beter.
Extra benodigd
Blender
Het recept 'Zomerse gazpacho van watermeloen van Jon Sistermans' wordt je aangeboden door chef Jon Sistermans van Restaurant Wilhelminapark. Beeld: Lyudmila Mikhailovskaya | Shutterstock.com
Gazpacho tips
Reacties op dit recept
- Claudia Supersimpel en superlekker!
- Dick Van de week voor het eerst gemaakt. Wat een smaak en zo eenvoudig te maken! Alleen maar positieve reacties op gehad.