Zomerse gazpacho van watermeloen van Jon Sistermans

4 personen
bereiden
wachten

waardering 7,9obv 18 waarderingen

Ingrediënten

  • 1 grote watermeloen, zonder pitten en in stukken
  • olijfolie
  • Tabasco

Bereiden

Doe de watermeloen in de blender en maak er sap van. Voeg een hoeveelheid olijfolie toe gelijk aan een derde deel van het meloensap. Breng op smaak met Tabasco en zeezout.

Zet het watermeloen-oliemengsel minstens 15 minuten in de vriezer. Drink de gazpacho ijs- en ijskoud: hoe kouder, hoe beter.

Extra benodigd

Blender

Het recept 'Zomerse gazpacho van watermeloen van Jon Sistermans' wordt je aangeboden door chef van Restaurant Wilhelminapark. Beeld: Lyudmila Mikhailovskaya | Shutterstock.com

Gazpacho tips

Reacties op dit recept

  • Claudia Supersimpel en superlekker!
  • Dick Van de week voor het eerst gemaakt. Wat een smaak en zo eenvoudig te maken! Alleen maar positieve reacties op gehad.