Snelle goulashsoep

  • 4 personen
  • 30 min
  • waardering 7,8
  • Voorgerecht
  • Overige keukens
  • Vlees

Ingrediënten

  • olijfolie
  • 500 g lendebiefstuk, in stukjes
  • 50 g boter
  • 2 uien, gesnipperd
  • 2 rode paprika's, in stukjes
  • 4 eetlepels tomatenpuree
  • 800 ml runderbouillon
  • 4 eetlepels paprikapoeder
  • 1 koffielepel tijm
  • fijngehakte peterselie naar smaak
  • zure room naar smaak

Bereiden

Verhit olijfolie in een grote pan en bak de stukjes biefstuk aan tot ze bruin zijn.

Verhit de boter in een andere pan en bak de uien en de paprika's enkele minuten aan.

Doe de uien en de paprika's bij het vlees.

Voeg de tomatenpuree en de runderbouil1on toe en breng aan de kook. Breng op smaak met het paprikapoeder, tijm, peper en zout. Laat ongeveer 20 minuten sudderen.

Garneer de soep eventueel met peterselie en zure room.

Kookboek

Het recept 'Snelle goulashsoep' is afkomstig uit het kookboek...

Soep in 30 minuten

Anna Decock

Geen gerecht is veelzijdiger dan soep. In de winter is een kommetje dampende soep een ideale opwarmer. In de zomer kan een glas gazpacho dan weer lekker... lees verder

© Standaard Uitgeverij

Waardeer dit recept (5 stemmen)

Goulashsoep recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!