Frambozen met chocoladeroom

  • 4 personen
  • 10 min
  • waardering 7,8
  • Nagerecht
  • Hollands
  • Vegetarisch

bevat per portie

  • 330 kcal
  • 3 g eiwit
  • 23 g vet
  • 29 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 500 g frambozen
  • 150 ml slagroom
  • 2 eetlepels suiker
  • 100 g pure chocolade met hazelnoot, fijngeraspt

Bereiden

Maak de frambozen schoon en verdeel ze over vier schaaltjes.

Klop de slagroom met de suiker stijf. Schep ¾ van de chocolade door de slagroom.

Schep de chocoladeroom op de frambozen en strooi de rest van de chocolade erover.

Bron

Het recept 'Frambozen met chocoladeroom' wordt je aangeboden door okoko recepten. Beeld: Natalie Barth | Shutterstock.com

Waardeer dit recept (8 stemmen)

Chocoladetoetjes recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!