Frambozenijs
- 2 personen
- 8 min
- waardering 8,1
- Nagerecht
- Hollands
- Vegetarisch
bevat per portie
- 270 kcal
- 2 g eiwit
- 0 g vet
- 60 g koolhydraten
Ingrediënten
- 250 g (diepvries) frambozen
- 50 g witte basterdsuiker
- 25 ml crème de cassis
- 4 eetlepels grapefruitsap
- 2 toefjes verse mint
Bereiden
Pureer de (diepgevroren) frambozen met de basterdsuiker, crème de cassis en het grapefruitsap in de keukenmachine. Klop nog ca. 1 minuut door tot een luchtig sorbetijs ontstaat. Bewaar het ijs tot gebruik in de diepvries.
Schep voor het serveren met een ijsbolletjestang op twee bordjes elk 3 bolletjes frambozen-sorbetijs. Garneer met een toefje mint.
Extra benodigd
Keukenmachine, ijsbolletjestang
Bron
Het recept 'Frambozenijs' wordt je aangeboden door okoko recepten. Beeld: Stephanie Frey | Shutterstock.com