Kaneelijs

  • 4 personen
  • 5 min
  • waardering 7,5
  • Nagerecht
  • Hollands
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • 150 g Griekse of volle yoghurt
  • 3 eetlepels honing
  • 1 eetlepel kaneelpoeder
  • 250 ml slagroom

Bereiden

Roer in een diepvriesbak de yoghurt met de honing en kaneel door elkaar. Klop de slagroom stijf en spatel de room door de kaneelyoghurt.

Draai het mengsel in een ijsmachine tot ijs of laat het in de vriezer of het vriesvakje van de koelkast in ca. 3-4 uur bevriezen. Pureer het halfbevroren ijs na 2 uur met de staafmixer of een vork tot een romig mengsel.

Bron

Het recept 'Kaneelijs' wordt je aangeboden door okoko recepten. Beeld: Wanchai | Shutterstock.com

Waardeer dit recept (11 stemmen)

IJs recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!