Vanille-ijs met balsamico

  • 4 personen
  • 5 min
  • waardering 7,7
  • Nagerecht
  • Italiaans
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • 500 ml vanilleroomijs
  • 125 ml crème fraîche
  • 2½ eetlepel balsamicoazijn
  • 2 eetlepels blanke amandelen, geroosterd en fijngehakt
  • 4 amaretti (Italiaanse amandelkoekjes)

Bereiden

Haal het ijs uit de vriezer en laat het een beetje zacht worden. Klop er met een garde de crème fraîche en 2 eetlepels balsamicoazijn doorheen.

Verdeel het ijs over vier borden en druppel er nog wat balsamicoazijn over. Strooi de amandelen over het vanille-ijs en garneer het geheel met de amaretti.

Waardeer dit recept (11 stemmen)

IJs recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!