Klassieke ijslolly's
- 6 stuks
- 5 min
- waardering 7,8
- Hapje
- Hollands
- Vegetarisch
Ingrediënten
- 600 ml vers geperst sinaasappelsap
Bereiden
Schenk het sinaasappelsap in de vormpjes. Steek het stokje in het midden van elke ijslolly en laat in 4 tot 6 uur bevriezen tot de ijsjes helemaal hard zijn.
Dip de vormpjes vlak voor het serveren een paar seconden in heet water en het ijsje komt makkelijk uit de vorm. Direct uitdelen.
Extra benodigd
6 ijslollyvormpjes met stokje
Kookboek
Het recept 'Klassieke ijslolly's' is afkomstig uit het kookboek...
IJs
diverse auteurs
IJs in alle soorten en smaken! Van hoorntjes met zomervruchten tot klassieke ijslolly's, van frambozenijsjes tot gele grapefruitlolly's of bevroren aardbeienhartjes... lees verder
© Uitgeverij Becht