Vanillekwark met in port gestoofde pruimen

2 personen
bereiden

waardering 7,6obv 14 waarderingen

Bevat per portie

295 kcal
13 g eiwit
7 g vet
39 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 100 ml rode port
  • 1 eetlepel vloeibare honing
  • 1 kaneelstokje
  • 6 geweekte gedroogde pruimen
  • 250 g halfvolle vanillekwark

Bereiden

Verwarm de port met de honing, het kaneelstokje en de pruimen in een klein pannetje zonder deksel. Laat ze in ca. 10 minuten zachtjes gaar worden.

Verdeel de vanillekwark over twee schaaltjes en schep de warme pruimen met wat vocht in het midden op de kwark.

Het recept 'Vanillekwark met in port gestoofde pruimen' wordt je aangeboden door . Beeld: SMarina | Shutterstock.com

Kwark tips

Reacties op dit recept

  • Corry Wat is dit een lekker toetje. Heel gemakkelijk te maken. Succes verzekerd!