Yohgurtijs recepten
-
tip Yoghurtijs met blauwe bessen
Vegetarisch, 10 min 8,1
-
tip Yoghurtijs
Vegetarisch, 55 min 8,0
-
Yoghurtijs met gemengde bessen
Vegetarisch, 10 min 7,7
-
Yoghurtijs met raberbercompote
Vegetarisch, 30 min 7,5
Dit is de AMP versie van deze overzichtspagina. Klik hier voor de reguliere versie van deze pagina.
Zie ook
Yoghurtijs
Vermeng 750 ml Bulgaarse yoghurt met 50 g witte basterdsuiker en 1 theelepel citroensap. Doe de massa over in bakjes of ijslaatjes en zet deze in het vriesvak van de koelkast. Laat de massa in 3-4 uur tot ijs bevriezen; schep het yoghurtijs af en toe om met een vork.
[ Bron: 'Margriet kookboek' ]
[ Beeld: Natasha Breen | Shutterstock.com ]