Paprikatortilla met geitenkaas
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 ui, gesnipperd
- 1 teentje knoflook, fijngehakt
- 1 rode, gele en groene paprika, in reepjes
- 75 ml witte wijn
- 2 gekookte aardappelen (van de voorgaande dag), in blokjes
- 4 eieren, geklutst
- 2 eetlepels gedroogde Provençaalse kruiden
- 100 g geitenkaas, in kleine blokjes
Bereiden
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Verhit de olijfolie in een ovenbestendige pan en bruineer de ui en knoflook licht.
Voeg de paprikareepjes toe en stoof ze 5 minuten. Giet de wijn erover en laat inkoken.
Roer de aardappelen en de eieren erdoor en laat indikken.
Voeg de Provençaalse kruiden toe en breng op smaak met zout en peper. Verdeel de geitenkaas erover.
Bak de tortilla ca. 15 minuten in de voorverwarmde oven.
Het recept 'Paprikatortilla met geitenkaas' wordt je aangeboden door Colourfultaste
Tortilla tips
Reacties op dit recept
-
carla
Heerlijke omelet. Heb wel een vijfde ei toegevoegd en voor de geitenkaas een honing-geitenkaas gekozen.
Jammie...!!!