Tortilla's met rode bonen en rijst
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- olie in een verstuiver (1 eetlepel)
- 250 g champignons, in plakjes
- 1 blik (400 g) rode bonen (kidneybonen)
- 600 g bruine rijst (of zilvervliesrijst), gekookt
- 1 blik (400 g) tomaten in blokjes
- 4 tortilla's
- 120 g light gruyère, geraspt
- 1 eetlepel verse koriander, gesnipperd
Bereiden
Verstuif wat olie in een pan met antiaanbaklaag en bak de champignons tot ze gaar zijn.
Laat de bonen goed uitlekken en doe ze met de rijst en de tomatenblokjes bij de champignons. Kruid met een snufje zout en flink wat peper en laat 4 minuten stoven.
Verwarm de tortilla's in een droge pan met antiaanbaklaag. Verdeel het rijstmengsel over de tortilla's en strooi er de kaas en koriander over. Serveer goed warm.
Kookboek
Het recept 'Tortilla's met rode bonen en rijst' is afkomstig uit het kookboek...
Gezond koken in een handomdraai
diverse auteurs
Gezond koken kun je leren. Het is zelfs niet zo moeilijk. Bovendien kost het niet meer tijd en hoeft het zelfs helemaal niet duurder te zijn. In dit kookboek tonen we
... lees verder © Uitgeverij LannooTortilla tips
Reacties op dit recept
- Anna Best saai recept, sorry! Maar toen ik er gehakt bij had gedaan, was die veel lekkerder!