Dorade met peultjes en peterselie-aardappelen
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 500 g aardappelen, in plakjes
- 200 g peultjes
- 4 doradefilets met vel zonder schubben
- 1 eetlepel boter
- 2 eetlepels peterselie, fijngehakt
- 5 eetlepels Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden
Bereiden
Verwarm de oven voor op 150 °C.
Kook de aardappelplakjes 8 minuten en spoel ze koud. Kook de peultjes 2 minuten en spoel ze koud.
Snijd de doradefilet in de lengte doormidden en bestrooi met peper en zout. Maak kleine inkepingen in de huid van de doradefilet en wikkel elke filet om 4 of 5 peultjes; steek eventueel vast met een cocktailprikker.
Leg de rolletjes op een bakplaat en schep op iedere rol een eetlepel Boursin. Plaats de rolletjes 15 minuten in de oven.
Verwarm de aardappelplakjes met del boter, peper, zout en peterselie. Serveer de rolletjes op een bedje van de peterselie-aardappelen.
Extra benodigd
Cocktailprikkers
Het recept 'Dorade met peultjes en peterselie-aardappelen' wordt je aangeboden door Boursin