Makreel met zoete aardappelen
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 4 makreelfilets met vel
- 4 theelepels olijfolie
- saffraanpoeder
- 4 zoete aardappelen
Bereiden
Verwarm de oven voor op 210 °C.
Leg de makreelfilets met het vel naar beneden in een gratineerschaal. Schenk de olie erover. Bestrooi de filets met saffraanpoeder en 4 mespunten grof zeezout. Bak de filets 15 tot 20 minuten in de oven.
Schil de aardappelen en snijd ze in flinterdunne plakken. Kook ze in een pan met kokend water gaar.
Verdeel de makreelfilets en de plakjes aardappel over borden en strooi wat saffraanpoeder over de aardappelen. Schenk wat van het visnat over het gerecht.
Kookboek
Het recept 'Makreel met zoete aardappelen' is afkomstig uit het kookboek...
Lekker slank
Stéphane Dupré
Een ideaal boek voor iedereen die niet (meer) wil diëten maar wel van lekker en gezond eten houdt. Met 150 heerlijke en gemakkelijk te maken recepten voor elke dag
... lees verder © Uitgeverij Terra