Gebakken scheermessen met gerookte boter
2 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 1 kg scheermessen
- 4 tenen knoflook, grofgesneden
- 2 takjes tijm
- 2 takjes rozemarijn
- 2 takjes oregano
- scheut witte wijn
- 100 g gerookte Bordier boter
Bereiden
Bak de scheermessen in een hete pan en voeg onmiddellijk de knoflook, de kruiden en een snufje peper toe. Blus met de witte wijn en dek de pan af met een deksel gedurende 1 minuut tot de scheermessen open staan.
Haal de pan van het vuur en voeg de gerookte boter toe. Dek de pan opnieuw af en laat een 1 minuut staan alvorens te serveren.
Kookboek
Het recept 'Gebakken scheermessen met gerookte boter' is afkomstig uit het kookboek...
Eat this fish
Hendrik en Kamiel Buysse
Meet the fabulous Blendbrothers! Geboren en opgegroeid in Zeeland blenden broers Hendrik en Kamiel Buysse moeiteloos hun voorliefde voor super originele, eenvoudige bereidingen en de meest pure ingrediënten uit de zee
... lees verder © Uitgeverij Lannoo