Zeewolf met wilde spinazie en rauwe ham
2 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 2 stukken zeewolf van ca. 175 g
- 2 eetlepels pesto
- 1 flinke hand wilde spinazie
- 75 g rauwe ham naar keuze
Bereiden
Verwarm de oven voor op 200 ÂșC.
Bestrijk de vis met een mes aan alle kanten met de pesto.
Was de spinazie goed en droog de blaadjes tussen 2 theedoeken. Verwijder de harde steeltjes.
Wikkel de spinazieblaadjes om de vis, en wikkel de ham daar weer omheen.
Leg de pakketjes op de bakplaat en zet ze ca. 10 minuten in de oven, tot ze stevig aanvoelen.
Kookboek
Het recept 'Zeewolf met wilde spinazie en rauwe ham' is afkomstig uit het kookboek...
Tough Cookie
Lotje Deelman
Foodwriter Lotje Deelman schreef jarenlang voor haar vaders verjaardag supersimpele, geraffineerde recepten om hem te leren koken. En met succes: haar vader
... lees verder © Uitgeverij Terra. Beeld: Thomas Pelgrom