Zeewolf recepten
-
tip
Gegratineerde zeewolf uit de oven
Vis, 40 min 6,9
-
tip
Zeewolf met wilde spinazie en rauwe ham
Vis, 15 min 7,7
-
Fish & chips van zeewolf en zoete aardappelen uit de oven
Vis, 20 min 7,6
-
Visclafoutis met zeewolf, zalm of kabeljauw
Vis, 60 min 7,4
-
Zeewolf in saffraansaus met couscous en peultjes
Vis, 25 min 7,4
-
Zeewolf met ansjovissaus
Vis, 25 min 7,1
-
Zeewolf met gembersalsa
Vis, 25 min 7,7
Zeewolf
Zeewolf is een lange blauwgrijze vis van ongeveer een meter met een zware kop en een stevig gebit met grote tanden. Daarmee kan hij harde schelpen of pantsers van krabben en zee-egels kraken. Dit menu zorgt voor stevig visvlees met een volle smaak. Zeewolf wordt in Nederland aangevoerd als bijvangst van tong en schol.
[ Bron: 'Over Vis & Vis' ]
[ Beeld: pearl7 | Shutterstock.com ]