Rundvleesrolletjes in tomatensaus

  • 4 personen
  • 40 min
  • waardering 7,4
  • Hoofdgerecht
  • Italiaans
  • Vlees

Ingrediënten

  • 1 teentje knoflook, fijngehakt
  • gehakte peterselie
  • pasta (bijvoorbeeld penne)
  • 8 dunne plakjes rundvlees
  • 1 ui, gesnipperd
  • olijfolie
  • 1 fles passata
  • 1 eetlepel gedroogde oregano

Bereiden

Leg telkens wat knoflook, wat gehakte peterselie en een paar ongekookte penne op een vleeslapje. Rol het vlees op en vouw daarbij de zijkanten naar binnen.

Fruit de ui in wat olijfolie, samen met de rundervleesrolletjes. Kruid alles met peper en zout, voeg de passata en de oregano toe en laat alles 30 minuten pruttelen.

Serveer er gekookte pasta, een salade of gestoofde groenten bij.

Kookboek

Het recept 'Rundvleesrolletjes in tomatensaus' is afkomstig uit het kookboek...

Food & the City

Christine van Imschoot

In dit boek neemt Christine je mee op food shoppingtrip naar acht verschillende steden, van Gent tot New York via Londen en Parijs. Bij elke stad kookt ze een... lees verder

© Uitgeverij Lannoo

Waardeer dit recept (11 stemmen)

Rundvlees recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!