Basiskookboeken
-
Maak de perfecte...
Marcus Wareing
Marcus Wareing is een van de beste jonge Britse koks. In 'Maak de perfecte…' beschrijft hij meer dan tachtig populaire recepten: tomatensoep, visburgers, roast beef en appeltaart, maar ook gestoomde... bekijk 'Maak de perfecte...'
-
Basic cooking 2
Sabine Sälzer & Sebastian Dickhaut
Hoe maak je een goede piccalilly? Welk nagerecht zet je je gasten voor? Wat is ook alweer gratineren? Waar haal je goede vis? 'Basic cooking 2' is precies wat je verwacht: zonder geheimzinnigheid... bekijk 'Basic cooking 2'
-
1080 Recepten
Simone & Inés Ortega
Ruim 30 jaar geleden kwam '1080 recetas de cocina' uit en nog steeds vliegt hét kookboek dat in elk Spaans huishouden gebruikt wordt dagelijks over de Spaanse toonbanken. Inmiddels zijn er al meer dan... bekijk '1080 Recepten'
-
Jamie's kookrevolutie
Jamie Oliver
Dit boek is geïnspireerd door alle mensen die Jamie ooit ontmoette en die zeiden niet te kunnen koken en dat ook nooit te kunnen leren. Dat soort uitspraken werkt op Jamie als een rode lap op een... bekijk 'Jamie's kookrevolutie'
-
De Zilveren Lepel
diverse auteurs
Dé Italiaanse kookbijbel, 'Il cucchiaio d'argento', is 50 jaar na verschijnen nu in het Nederlands verkrijgbaar. De uitgave, waarin recepten uit iedere regio in Italië zijn verzameld, is het enige boek dat in bijna elke... bekijk 'De Zilveren Lepel'
-
Wannée kookboek
C.J. Wannée & Anne Scheepmaker
De inhoud van deze 27ste druk van de evergreen Wannée Kookboek is door culinair journalist Anne Scheepmaker geactualiseerd en uitgebreid. Er wordt aandacht besteed aan recente culinaire... bekijk 'Wannée kookboek'
-
De basis van het koken
Jamie Oliver
'Voor dit boek werd ik geïnspireerd door een Groot Idee: leid een team van kansarme jongeren op tot chefs en help hen een chic restaurant in Londen te openen. Tegen alle verwachtingen in: het... bekijk 'De basis van het koken'