Maak de perfecte...
Marcus Wareing (1970) is een van de beste jonge Britse koks. In 'Maak de perfecte…' beschrijft hij meer dan tachtig populaire recepten: tomatensoep, visburgers, roast beef en appeltaart, maar ook gestoomde strooppudding, chocoladebrownies en allerlei andere lekkere gerechten. Voor elk recept onthult hij die speciale tip waarmee je een perfect resultaat krijgt. Voor dit boek liet Marcus zich inspireren door zijn vaders respect voor voedsel en de gerechten die zijn moeder vroeger thuis maakte. Maar natuurlijk baseert hij zich ook op zijn ruime ervaring als chef-kok in Gordon Ramsay's Londense toprestaurants Pétrus en Savoy Grill.
AuteurMarcus Wareing
UitgeverijInmerc
- Hardcover
- 224 pagina's
- ISBN 9789066115682
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Gesauteerde broccoli en boontjes van Marcus Wareing
Vegetarisch, 20 min 8,0
-
Gegrilleerde zalm van Marcus Wareing
Vis, 10 min 8,0
-
Linzen met kruiden van Marcus Wareing
Vegetarisch, 50 min 8,0
-
Mini brownies van Marcus Wareing
Vegetarisch, 50 min 8,0
-
Crumble met custard van Marcus Wareing
Vegetarisch, 45 min 8,0
Alle Basiskookboeken
-
Virgin to veteran
Sam Stern
'Virgin to veteran' is een kookboek met een twist. Volg deze eigentijdse masterclass en je zult koken met een berg aan zelfvertrouwen. Van fast food tot slow food, van gezonde tot gulzige recepten en voor... bekijk 'Virgin to veteran'
-
Het grote Larousse patisserieboek
diverse auteurs
In dit boek herontdek je hoe heerlijk het is om te genieten van een verrukkelijke chocolademousse, een smakelijke Bretonse pruimentaart, een prachtige citroenschuimtaart of een... bekijk 'Het grote Larousse patisserieboek'
-
De grote Larousse voor de thuiskok
diverse auteurs
Boeuf bourguignon of pizza Quattro Stagioni? Spaghetti carbonara of pakketjes rode poon? Ben je een fan van aperitiefjes met lekkere hapjes, dagelijks de kok in huis, liefhebber... bekijk 'De grote Larousse voor de thuiskok'
-
Menu Maison
Livia Claessen & Henri Kleinblatt
De eerlijke, authentieke keuken van Livia Claessen en Henri Kleinblatt uit 'Feeling' is er nu ook in boekvorm. Deze opvolger van het succesvolle boek 'Cuisine' telt 624 bladzijden met 300 lekkere... bekijk 'Menu Maison'
-
Elizabeth Davids beste recepten
Elizabeth David
Elizabeth David introduceerde vlak na de Tweede Wereld-oorlog zonnige mediterrane gerechten in Engeland. Dankzij de belangrijke invloed van deze veelgeprezen culinair schrijfster... bekijk 'Elizabeth Davids beste recepten'
-
Margriet Kookboek
Sonja van de Rhoer
Het 'Margriet Kookboek' heeft zijn waarde reeds lang bewezen en past nog steeds perfect in elke keuken. Meer dan 600 handig ingedeelde recepten: soepen, sauzen, eieren, kaas, vis, vlees, vegetarisch... bekijk 'Margriet Kookboek'
-
Het Keukenboekje
Clara ten Houte de Lange & Nelleke van Lindonk
Eten is leuk, eten is lekker en eten geeft energie! Maar het produceren en bereiden van eten heeft helaas ook invloed op het klimaat. Met dit keukenboekje in de hand koop en kook je bewuster en eet je minstens... bekijk 'Het Keukenboekje'
-
De perfecte kok
Marcus Polman
Hoe bak je de perfecte biefstuk, kook je het ideale ei of maak je de ultieme clubsandwich, Caesar salad of pasta? Journalist Marcus Polman zocht het uit. Voor 'De perfecte kok' ging hij op zoek naar de beste... bekijk 'De perfecte kok'
-
Het Grote Kookboek
Lulu Grimes
Hoe maak je 's werelds beste zuppa inglese en hoe frituur je de lekkerste frieten? Hoe braad je vlees, klop je eiwit en fileer je vis? Zoek je een boek dat dit allemaal beantwoordt? Dan is dit het juiste! Met... bekijk 'Het Grote Kookboek'
-
Cuisine - 1000 klassiekers uit de Franse keuken
Françoise Bernard
Deze kookbijbel brengt u 1.000 bekende gerechten, stuk voor stuk klassiekers van de rijke Franse culinaire traditie. Heldere recepten en nuttige tips helpen u om de... bekijk 'Cuisine - 1000 klassiekers uit de Franse keuken'