Wereldgerechten

In elk hoofdstuk in 'Wereldgerechten' behandelt de Britse topkok een van de tien wereldkeukens - de Arabische, de Thaise, de Amerikaanse, de Chinese, de Indiase, de Spaanse, de Franse, de Italiaanse, de Britse en de Griekse - en geeft hij zijn eigen favoriete gerechten prijs. Ook beschrijft Ramsay bij elke keuken in glasheldere taal welke specifieke technieken je kunt toepassen om het beste resultaat te krijgen: hoe maak je de ideale ravioli, hoe bak je de lekkerste sint-jakobsschelpen en hoe vouw je de perfecte Chinese dumplings? In welke internationale smaak je vanavond ook trek hebt, met Gordon Ramsay's 'Wereldgerechten' breng je de hele wereld in je keuken.

AuteurGordon Ramsay

UitgeverijKosmos Uitgevers

  • Hardcover
  • 256 pagina's
  • ISBN 9789021547459

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken van Gordon Ramsay