Kookboeken over de Franse keuken
-
Culinaire hapjes
José Maréchal
Vergeet alle saaie voorgerechtjes en desserts die iedereen al duizend keer heeft gezien. In dit kookboek presenteert de gerenommeerde Parijse chef-kok José Marechal de heerlijkste hartige en... bekijk 'Culinaire hapjes'
-
Clafoutis
Isabel Brancq-Lepage
Clafoutis zijn zoete en hartige taartjes op basis van ei. Eieren, melk, suiker en een beetje bloem - de basisingrediënten waarmee je, in combinatie met heerlijk vers fruit, een prachtige clafoutis op... bekijk 'Clafoutis'
-
De Grote Larousse Gastronomique
diverse auteurs
'De Grote Larousse Gastronomique' is het ultieme naslagwerk voor professionele en hobbykoks. Het boek bestaat al sinds 1938 en is sindsdien een groot aantal keren aangepast aan de steeds... bekijk 'De Grote Larousse Gastronomique'
-
Nobody does it better
Trish Deseine
Nergens ter wereld zijn eten en koken zo gepassioneerd en zo hecht met het leven, het hart en de geest verweven als in Frankrijk. Hoe doen de Françaises dat toch? In 'Nobody does it better' leert Trish... bekijk 'Nobody does it better'