Culinaire hapjes
Vergeet alle saaie voorgerechtjes en desserts die iedereen al duizend keer heeft gezien. In dit verrassende kookboek presenteert de gerenommeerde Parijse chef-kok José Marechal de heerlijkste hartige en zoete fijne hapjes. In een eenvoudige amuselepel weet hij telkens weer een schitterend palet aan smaken en kleuren voor te zetten. Deze culinaire hapjes zijn niet alleen een feest om te zien, maar helemaal een feest om te proeven. Mosselen met zoete specerijen, zoetzure groentenslierten, verse kaas en taramasalata. Maar ook marshmallows met karamel of sinaasappelroom met chocoladeschaafsel. Alles een fantastisch gastronomisch feest van kleuren, krokants en zachts, zoets of gekruids, voor of na de maaltijd. Dankzij de gedetailleerde uitleg kan nu iedereen aan de slag in de keuken en culinaire hapjes gaan maken waar iedereen van zal smullen!
AuteurJosé Maréchal
UitgeverijGood Cook
- Hardcover
- 64 pagina's
- ISBN 9789073191518
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Noedels met rauwe vis
Vis, 15 min 8,0
-
Courgette-rolletjes met krabcrème
Vis, 15 min 8,0
-
Chili con carne (amuse)
Vlees, 20 min 7,0
-
Mascarponeroom met chocokastanjes
Vegetarisch, 20 min 8,0
-
Marshmallow met karamel
Vegetarisch, 10 min 8,0
Alle Kookboeken over amuses
-
Amuse glaasjes
Catherine Nicolas
Glaasjes met allerlei heerlijks zijn helemaal in. Kies uit de makkelijke en originele recepten uit dit boek en verwen je gasten met fantastische hapjes zoals pompoensoep met kokosmelk, crumble met foie gras... bekijk 'Amuse glaasjes'
-
Feestelijke minipannetjes
Valéry Drouet
In de schattige minipannetjes, ook wel 'cocottes' genoemd, uit deze boekbox ziet ieder gerechtje er onmiddellijk feestelijk uit. Of je ze nou bij de borrel of als voorgerecht serveert, ze zijn een... bekijk 'Feestelijke minipannetjes'
-
Amuse hapjes & heerlijke snacks
Noëmie André
Maak een keus uit de hapjes in dit boek en maak een heerlijk hapjesfeest waar iedereen ontspannen van kan genieten. De hapjes zijn makkelijk en snel te maken en maken van elke gelegenheid een... bekijk 'Amuse hapjes & heerlijke snacks'
-
100 feestelijke verrines
Sylvie Aït-Ali
Vergeet de toastjes, de lepelhapjes en de bakjes met nootjes of chips en ga met je tijd mee: serveer je hapjes in een glaasje en noem ze 'verrines'. Deze hapjes hebben veel voordelen: ze presenteren... bekijk '100 feestelijke verrines'
-
Amuse & voorgerecht
Anaïsa Bruchner
'Amuse & voorgerecht' staat vol kleine gerechten die naar meer smaken. Anaïsa Bruchner schreef eenvoudig te bereiden recepten voor amuses, voorgerechten en lichte soepen waarmee een... bekijk 'Amuse & voorgerecht'
-
Amuse Italiano
Laura Zavan
'Italiaanse' amuses in lepels? Voor alle fans van antipasta en alle liefhebbers van 'la cucina Italiana'. Een boek vol recepten voor heerlijke buffetten of verrassende Italiaanse hapjes met smakelijke mozzarella, basilicum... bekijk 'Amuse Italiano'
-
Culinaire hapjes
José Maréchal
Vergeet alle saaie voorgerechtjes en desserts die iedereen al duizend keer heeft gezien. In dit kookboek presenteert de gerenommeerde Parijse chef-kok José Marechal de heerlijkste hartige en... bekijk 'Culinaire hapjes'