Marshmallow met karamel
- 6 personen
- 10 min
- waardering 7,9
- Amuse
- Amerikaans
- Vegetarisch
Ingrediënten
- 70 g suiker
- 6 marshmallows
Bereiden
Laat in een kleine pan op middelhoog vuur de suiker met een beetje water koken tot je een karamel hebt verkregen.
Zet intussen de marshmallows op een gebakschaaltje. Schep zodra de karamel mooi goudbruin is met een lepeltje een laagje karamel over elke marshmallow.
Zet na een paar tellen, zodra de karamel stevig is geworden, de marshmallows op de lepels.
Eenvoudiger en sneller kan niet en toch levert dit minireceptje bijzonder smakelijke zoete hapjes op!
Kookboek
Het recept 'Marshmallow met karamel' is afkomstig uit het kookboek...
Culinaire hapjes
José Maréchal
In dit kookboek presenteert de gerenom-meerde Parijse chef-kok José Marechal de heerlijkste hartige en en zoete fijne hapjes. In een eenvoudige amuselepel weet hij... lees verder
© Good Cook