Amuse glaasjes
Glaasjes met allerlei heerlijks zijn helemaal in. Kies uit de makkelijke en originele recepten uit dit boek en verwen je gasten met fantastische hapjes zoals pompoensoep met kokosmelk, crumble met foie gras en port, gekarameliseerde abrikozen met slagroom... Iedereen zal verrukt zijn van al die mooie kleuren en overheerlijke smaken!
AuteurCatherine Nicolas
UitgeverijGood Cook
- Hardcover
- 64 pagina's
- ISBN 9789461430311
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Witlofsalade met gerookte eendenborst
Gevogelte, 15 min 7,0
-
Aardbeienmousse met suikerspin
Vegetarisch, 20 min 8,0
-
Rillettes van gerookte makreel
Vis, 15 min 8,0
-
Semifreddo met bitterkoekjes
Vegetarisch, 30 min 8,0
-
Coquilles met asperges en Parmezaanwafels
Vis, 20 min 7,0
Alle Kookboeken over amuses
-
Amuse glaasjes
Catherine Nicolas
Glaasjes met allerlei heerlijks zijn helemaal in. Kies uit de makkelijke en originele recepten uit dit boek en verwen je gasten met fantastische hapjes zoals pompoensoep met kokosmelk, crumble met foie gras... bekijk 'Amuse glaasjes'
-
Feestelijke minipannetjes
Valéry Drouet
In de schattige minipannetjes, ook wel 'cocottes' genoemd, uit deze boekbox ziet ieder gerechtje er onmiddellijk feestelijk uit. Of je ze nou bij de borrel of als voorgerecht serveert, ze zijn een... bekijk 'Feestelijke minipannetjes'
-
Amuse hapjes & heerlijke snacks
Noëmie André
Maak een keus uit de hapjes in dit boek en maak een heerlijk hapjesfeest waar iedereen ontspannen van kan genieten. De hapjes zijn makkelijk en snel te maken en maken van elke gelegenheid een... bekijk 'Amuse hapjes & heerlijke snacks'
-
100 feestelijke verrines
Sylvie Aït-Ali
Vergeet de toastjes, de lepelhapjes en de bakjes met nootjes of chips en ga met je tijd mee: serveer je hapjes in een glaasje en noem ze 'verrines'. Deze hapjes hebben veel voordelen: ze presenteren... bekijk '100 feestelijke verrines'
-
Amuse & voorgerecht
Anaïsa Bruchner
'Amuse & voorgerecht' staat vol kleine gerechten die naar meer smaken. Anaïsa Bruchner schreef eenvoudig te bereiden recepten voor amuses, voorgerechten en lichte soepen waarmee een... bekijk 'Amuse & voorgerecht'
-
Amuse Italiano
Laura Zavan
'Italiaanse' amuses in lepels? Voor alle fans van antipasta en alle liefhebbers van 'la cucina Italiana'. Een boek vol recepten voor heerlijke buffetten of verrassende Italiaanse hapjes met smakelijke mozzarella, basilicum... bekijk 'Amuse Italiano'
-
Culinaire hapjes
José Maréchal
Vergeet alle saaie voorgerechtjes en desserts die iedereen al duizend keer heeft gezien. In dit kookboek presenteert de gerenommeerde Parijse chef-kok José Marechal de heerlijkste hartige en... bekijk 'Culinaire hapjes'