100 feestelijke verrines
Vergeet de toastjes, de lepelhapjes en de bakjes met nootjes of chips en ga met je tijd mee: serveer je hapjes in een glaasje en noem ze 'verrines'. Deze hapjes hebben veel voordelen: ze presenteren mooi, ze kunnen gemakkelijk op voorhand klaargemaakt worden, de gasten kunnen ze eten zonder mors- en kliederpartijen en je kunt enorm variëren: een soepje, een mousse, een slaatje, een dessert, groot of klein, met vlees, vis of veggie, hartig of zoet... In '100 feestelijke verrines' staan tal van originele en smakelijke ideeën voor hartige en zoete hapjes in glaasjes: pompoencappuccino met spek en maanzaad, auberginekaviaar met tomaat en geitenkaas, avocadomousse met grapefruit en krab, crumble met peer en roquefort, exotische risotto, panna cotta met witte chocolade en frambozen...
AuteurSylvie Aït-Ali
UitgeverijStandaard Uitgeverij
- Hardcover
- 168 pagina's
- ISBN 9789002240263
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Chocolademousse met aardbeien en pistacheroom
Vegetarisch, 60 min 8,0
-
Trifle met rode vruchten
Vegetarisch, 45 min 8,0
-
Tonijntartaar met mango en courgette
Vis, 20 min 8,0
-
Panna cotta van pesto met kerstomaatjes en pijnboompitten
Vegetarisch, 35 min 8,0
-
Aspic van rivierkreeftjes met groene asperges
Vis, 40 min 8,0
Alle Kookboeken over amuses
-
Amuse glaasjes
Catherine Nicolas
Glaasjes met allerlei heerlijks zijn helemaal in. Kies uit de makkelijke en originele recepten uit dit boek en verwen je gasten met fantastische hapjes zoals pompoensoep met kokosmelk, crumble met foie gras... bekijk 'Amuse glaasjes'
-
Feestelijke minipannetjes
Valéry Drouet
In de schattige minipannetjes, ook wel 'cocottes' genoemd, uit deze boekbox ziet ieder gerechtje er onmiddellijk feestelijk uit. Of je ze nou bij de borrel of als voorgerecht serveert, ze zijn een... bekijk 'Feestelijke minipannetjes'
-
Amuse hapjes & heerlijke snacks
Noëmie André
Maak een keus uit de hapjes in dit boek en maak een heerlijk hapjesfeest waar iedereen ontspannen van kan genieten. De hapjes zijn makkelijk en snel te maken en maken van elke gelegenheid een... bekijk 'Amuse hapjes & heerlijke snacks'
-
100 feestelijke verrines
Sylvie Aït-Ali
Vergeet de toastjes, de lepelhapjes en de bakjes met nootjes of chips en ga met je tijd mee: serveer je hapjes in een glaasje en noem ze 'verrines'. Deze hapjes hebben veel voordelen: ze presenteren... bekijk '100 feestelijke verrines'
-
Amuse & voorgerecht
Anaïsa Bruchner
'Amuse & voorgerecht' staat vol kleine gerechten die naar meer smaken. Anaïsa Bruchner schreef eenvoudig te bereiden recepten voor amuses, voorgerechten en lichte soepen waarmee een... bekijk 'Amuse & voorgerecht'
-
Amuse Italiano
Laura Zavan
'Italiaanse' amuses in lepels? Voor alle fans van antipasta en alle liefhebbers van 'la cucina Italiana'. Een boek vol recepten voor heerlijke buffetten of verrassende Italiaanse hapjes met smakelijke mozzarella, basilicum... bekijk 'Amuse Italiano'
-
Culinaire hapjes
José Maréchal
Vergeet alle saaie voorgerechtjes en desserts die iedereen al duizend keer heeft gezien. In dit kookboek presenteert de gerenommeerde Parijse chef-kok José Marechal de heerlijkste hartige en... bekijk 'Culinaire hapjes'