Lekker Hollands

In 'Lekker Hollands' laat chef-kok Yolanda van der Jagt zien welke originele en lekkere gerechten je met producten van eigen bodem kunt maken, geïnspireerd door de seizoenen. Dit doet zij op haar eigen manier: puur en creatief. In dit boek vind je de lekkerste Nederlandse recepten; van klassiekers als Hollandse nieuwe met Amsterdamse uitjes tot Haagse bluf met gemarineerde aalbessen, maar ook Texels lamsbout met rozemarijn en aspergesoep met Stellendamse garnalen. Kortom: een mooi kookboek met een eerlijke insteek met pure producten en originele, begrijpelijke receptuur. Chefkok Yolanda van der Jagt kookte samen met onder andere Jamie Oliver en Alice Waters. Nu is zij culinair adviseur van Fifteen in Amsterdam en heeft ze haar eigen bedrijf Daatjes Passie, waarmee ze diverse culinaire evenementen verzorgt.

AuteurYolanda van der Jagt

UitgeverijMo'Media

  • Hardcover
  • 298 pagina's
  • ISBN 9789057672293

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken over de Hollandse keuken