Kookboeken over de Italiaanse keuken
-
Recepten uit Venetië
Laura Zavan
Ontdek de rijkdom van de Venetiaanse keuken; van seizoensgebonden groenten tot de schatten van de zee. De lokale aperitief Aperole Spritz, antipasta van polenta en garnalen, of ravioli met... bekijk 'Recepten uit Venetië'
-
Pizza de luxe
Jamie Young
Pizza kent iedereen, als snelle hap in een restaurant, via de pizzakoerier of kant-en-klaar uit de oven. Het wordt niet echt als culinair hoogstaand beschouwd... maar wacht tot je een pizza uit 'Pizza de luxe' klaarmaakt... bekijk 'Pizza de luxe'
-
De Zilveren Lepel Pasta - paperback
diverse auteurs
Dit boek biedt meer dan 350 klassieke en moderne recepten voor pastagerechten: droge pasta, verse pasta, lang, kort, gevuld en in allerlei vormen. Uit alle streken van Italië, voor alle... bekijk 'De Zilveren Lepel Pasta - paperback'
-
Simply Italian
Michela, Emanuela & Romina Chiappa
'Simply Italian' is een kookboek met de familierecepten van de Chiappa Sisters, van generatie op generatie doorgegeven. De meeste recepten zijn de gerechten die ze zelf vaak thuis koken, gewoon met verse... bekijk 'Simply Italian'
-
Pizza
Alba Pezone
De vijf beste pizzabakkers van Napels - de bakermat van de pizza - geven hun recepten en geheimen bloot. Deze pizzabijbel - met een omvang van 360 pagina's! - bevat traditionele recepten met bijzondere... bekijk 'Pizza'
-
Eet, proef en beleef Toscane
Giulia Scarpaleggia
In dit kookboek geeft foodblogger Giulia Scarpeleggia meer dan 100 Toscaanse familierecepten prijs: van brood tot pasta, van soep tot desserts uit de verschillende steden als Florence, Pisa en Luca... bekijk 'Eet, proef en beleef Toscane'
-
Pasta Artigiana
Nino Zoccali
Met 'Pasta Artigiana' mak je kennis met een bonte verzameling aan regionale Italiaanse pastagerechten. Van smakelijke gevulde verse pasta's tot hartige soepen en zelfs desserts met pasta. De recepten van chef-kok... bekijk 'Pasta Artigiana'
-
Kookboek van Sardinië
Giovanni Pilu
Al is Sardinië niet zo groot, dit mooie eiland heeft twee heel verschillende keukens: die van het binnenland en die van de kust. Veel van de gerechten zijn ontstaan uit noodzaak; er werd gekookt met wat... bekijk 'Kookboek van Sardinië'
-
Gennaro's favoriete Italiaanse familierecepten
Gennaro Contaldo
Goed en eerlijk eten dat makkelijk is klaar te maken, dat is de basis van de Italiaanse keuken. Chef Gennaro Contaldo groeide op in een traditionele familie in Amalfi, en in dit... bekijk 'Gennaro's favoriete Italiaanse familierecepten'
-
De Zilveren Lepel Vis
diverse auteurs
De Italiaanse keuken is een van de beste viskeukens ter wereld. Het geheim? Goede, verse ingrediënten die puur en eerlijk zijn bereid. Deze visbijbel bevat meer dan 200 authentieke recepten... bekijk 'De Zilveren Lepel Vis'