Pizza

De vijf beste pizzabakkers van Napels - de bakermat van de pizza - geven hun recepten en geheimen bloot. Deze pizzabijbel - met een omvang van 360 pagina's! - bevat traditionele recepten met bijzondere producten. Net als hun makers zijn de pizza's karaktervol en vertellen ze een verhaal. Een verhaal dat voor iedere pizza weer anders is. Met behulp van dit kookboek maak je heerlijke klassiekers als pizza margherita en pizza marinara, maar ook bijzondere en fantasierijke pizza’s als pizza peperoni & provola en pizza ai 4 pomodori. Met veel aandacht voor productuitleg, het selecteren van de perfecte ingrediënten en het maken van goed en lekker pizzadeeg.

AuteurAlba Pezone

UitgeverijGood Cook

  • Hardcover
  • 360 pagina's
  • ISBN 9789461430816

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken over pizza

  • Het Ultieme Pizzaboek

    Zowie Tak

    Pizza, een van de populairste gerechten op de barbecue. Chef-kok Zowie Tak neemt je in 'Het Ultieme Pizzaboek' mee in de wereld van Italiaanse klassiekers en moderne varianten. Met de juiste kennis en techniek, en aan de hand van... bekijk 'Het Ultieme Pizzaboek'

  • Pizzabijbel

    Simon Giaccotto

    In de 'Pizzabijbel' vind je álles over pizza: van Napolitaanse pizza tot pizzolo. Simon Giaccotto leert je hoe je de perfecte pizzabodem maakt, vertelt over de geschiedenis van de pizza, het bakken van een pizza en het belang... bekijk 'Pizzabijbel'

  • Pizza de luxe

    Jamie Young

    Pizza kent iedereen, als snelle hap in een restaurant, via de pizzakoerier of kant-en-klaar uit de oven. Het wordt niet echt als culinair hoogstaand beschouwd... maar wacht tot je een pizza uit 'Pizza de luxe' klaarmaakt... bekijk 'Pizza de luxe'

  • Pizza

    Alba Pezone

    De vijf beste pizzabakkers van Napels - de bakermat van de pizza - geven hun recepten en geheimen bloot. Deze pizzabijbel - met een omvang van 360 pagina's! - bevat traditionele recepten met bijzondere... bekijk 'Pizza'

  • Zoete pizza's

    Lene Knudsen

    Zoete pizza's zijn erg lekker, bijvoorbeeld als tussendoortje, bij de koffie of als dessert. Denk bijvoorbeeld aan een pizza met chocolade en speculaaspasta, verse of gekonfijte vruchten, honing of pecannoten en karamel... bekijk 'Zoete pizza's'

  • Pizza

    Laura Zavan

    Pizza is het favoriete Italiaanse gerecht van de meeste Nederlanders. In dit boek vind je drie verschillende recepten voor deeg: snel, traditioneel of authentiek gerezen. Wanneer het deeg eenmaal gemaakt is, kun je aan... bekijk 'Pizza'

  • Kook ook - Pasta & pizza

    diverse auteurs

    Bijna iedereen vindt een lekkere pasta of pizza onweerstaanbaar. 'Kook ook - Pasta & Pizza' bevat 50 superrecepten om eindeloos mee te variëren. Van helemaal zelf te maken pasta's... bekijk 'Kook ook - Pasta & pizza'