Pizzabijbel
In de 'Pizzabijbel' vind je álles over pizza: van Napolitaanse pizza tot pizzolo. Simon Giaccotto leert je hoe je de perfecte pizzabodem maakt - het belangrijkste onderdeel van de pizza -, vertelt over de geschiedenis van de pizza, het bakken van een pizza en het belang van goede basisingrediënten. In de 'Pizzabijbel' vind je niet alleen klassieke pizza's als pizza Margherita en quattro formaggi, maar ook pizza's met zoete toppings en verschillende platbroden zoals focaccia.
AuteurSimon Giaccotto
UitgeverijUitgeverij Carrera
- Hardcover
- 448 pagina's
- ISBN 9789048836925
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Pizza met salami
Vlees, 20 min 9,0
-
Pizza met kip en pesto
Gevogelte, 20 min 8,0
-
Pizza bianca met gorgonzola en rozemarijn
Vegetarisch, 20 min 8,0
-
Pizza met rucola en grana padano
Vegetarisch, 20 min 8,0
Alle Kookboeken over pizza
-
Het Ultieme Pizzaboek
Zowie Tak
Pizza, een van de populairste gerechten op de barbecue. Chef-kok Zowie Tak neemt je in 'Het Ultieme Pizzaboek' mee in de wereld van Italiaanse klassiekers en moderne varianten. Met de juiste kennis en techniek, en aan de hand van... bekijk 'Het Ultieme Pizzaboek'
-
Pizzabijbel
Simon Giaccotto
In de 'Pizzabijbel' vind je álles over pizza: van Napolitaanse pizza tot pizzolo. Simon Giaccotto leert je hoe je de perfecte pizzabodem maakt, vertelt over de geschiedenis van de pizza, het bakken van een pizza en het belang... bekijk 'Pizzabijbel'
-
Pizza de luxe
Jamie Young
Pizza kent iedereen, als snelle hap in een restaurant, via de pizzakoerier of kant-en-klaar uit de oven. Het wordt niet echt als culinair hoogstaand beschouwd... maar wacht tot je een pizza uit 'Pizza de luxe' klaarmaakt... bekijk 'Pizza de luxe'
-
Pizza
Alba Pezone
De vijf beste pizzabakkers van Napels - de bakermat van de pizza - geven hun recepten en geheimen bloot. Deze pizzabijbel - met een omvang van 360 pagina's! - bevat traditionele recepten met bijzondere... bekijk 'Pizza'
-
Zoete pizza's
Lene Knudsen
Zoete pizza's zijn erg lekker, bijvoorbeeld als tussendoortje, bij de koffie of als dessert. Denk bijvoorbeeld aan een pizza met chocolade en speculaaspasta, verse of gekonfijte vruchten, honing of pecannoten en karamel... bekijk 'Zoete pizza's'
-
Pizza
Laura Zavan
Pizza is het favoriete Italiaanse gerecht van de meeste Nederlanders. In dit boek vind je drie verschillende recepten voor deeg: snel, traditioneel of authentiek gerezen. Wanneer het deeg eenmaal gemaakt is, kun je aan... bekijk 'Pizza'
-
Kook ook - Pasta & pizza
diverse auteurs
Bijna iedereen vindt een lekkere pasta of pizza onweerstaanbaar. 'Kook ook - Pasta & Pizza' bevat 50 superrecepten om eindeloos mee te variëren. Van helemaal zelf te maken pasta's... bekijk 'Kook ook - Pasta & pizza'