Chocoladebijbel
Met meer dan 150 recepten, handige tips en aanwijzingen laat chocolatier Kees Raat in 'Chocoladebijbel' de oneindige mogelijkheden van chocolade zien. Aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stapfotografie leer je alles over het maken van de lekkerste chocoladerecepten. Van klassiekers als brownies en chocoladetruffels tot modernere creaties als oreo-koekjes en chocoladekroketten. Maak je eigen Mars, draai zelf chocolade-ijs, shake een chocoladecocktail, of wat dacht je van een overheerlijke chocoladesmoothie. Kortom, 'Chocoladebijbel' is voor zowel de beginnende als de ervaren chocoladeliefhebber een verrassend en leerzaam naslagwerk.
AuteurKees Raat
UitgeverijCarrera Culinair
- Hardcover
- 464 pagina's
- ISBN 9789048844401
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Chocolade-boterkoek met hazelnoot
Vegetarisch, 55 min 8,0
-
Chocolademadeleines
Vegetarisch, 20 min 8,0
-
Kip Aphrodite
Gevogelte, 90 min 8,0
-
Chocolade-cantuccini
Vegetarisch, 50 min 8,0
-
Marshmallows met chocolade
Vegetarisch, 25 min 8,0
Alle Kookboeken over chocolade
-
Chocoladebijbel
Kees Raat
Met meer dan 150 recepten, handige tips en aanwijzingen laat chocolatier Kees Raat in 'Chocoladebijbel' de oneindige mogelijkheden van chocolade zien. Van klassiekers als brownies en chocoladetruffels tot modernere creaties als oreo-koekjes en... bekijk 'Chocoladebijbel'
-
Chocolade mug cakes
Sandra Mahut
Chocoladecake is en blijft favoriet! En een eenpersoons-chocoladecakeje direct bakken in een beker in de magnetron, dat gaat vliegensvlug! Binnen 2 minuten staat er een heerlijke traktatie klaar... bekijk 'Chocolade mug cakes'
-
Het grote chocolade kookboek
Alba Allotta
Chocolade is wereldwijd het favoriete ingrediënt. Maar nooit eerder verscheen er zo'n uitgebreid en verleidelijk kookboek op basis van dit magische ingrediënt. Er zijn dan ook honderden... bekijk 'Het grote chocolade kookboek'
-
Chocolade delicatessen
Trish Deseine
"Chocolade speelt een hoofdrol in mijn keuken. Ik werk graag met tabletten chocolade in 5 smaken. De pure chocolade is de klassieke vorm, maar heeft nu gezelschap gekregen van extra... bekijk 'Chocolade delicatessen'
-
De kunst van het chocolade maken
Trish Deseine
Maak van je keuken een echt bonbonatelier. Met de technieken en recepten uit dit boek maak je de lekkerste bonbons. En niet alleen bonbons, maar ook koekjes en grotere... bekijk 'De kunst van het chocolade maken'
-
Heerlijke chocolade uit een glas
José Maréchal
Laat je ook verleiden door deze heerlijke recepten die alle zintuigen zullen prikkelen! Choco-munt, choco-citroen, chocoladetruffels met lavendel, cacaosorbet met Baileys, chocolade met... bekijk 'Heerlijke chocolade uit een glas'
-
Chocolade
diverse auteurs
'Chocolade' laat de eindeloze mogelijkheden zien van alle mogelijke soorten chocolade. Verrukkelijke taarten, knapperige koekjes, gemakkelijk en snel te maken desserts of een eenvoudige plak cake... bekijk 'Chocolade'
-
Het grote Nutella kookboek
Paola Balducchi
Dit kloeke boek bevat 350 verrassende en originele recepten met Nutella. Van Nutella-cakejes en -koekjes tot Nutella-koekjes en van profiteroles met Nutella tot Nutella-ijs, het komt allemaal aan... bekijk 'Het grote Nutella kookboek'
-
Chocolade, onweerstaanbaar lekker
Eke Mariën
Drieduizend jaar geleden ontdekt, vandaag de dag nog altijd favoriet: chocolade. Alleen het woord al zet onze smaakpapillen aan het werk. De smaak, de geur en vooral de sensatie... bekijk 'Chocolade, onweerstaanbaar lekker'
-
Chocolade
diverse auteurs
Chocolade. Het woord alleen al doet bij veel mensen het water in de mond lopen. Het is een van de populairste ingrediënten voor cakes, koekjes, nagerechten en traktaties voor bij de koffie. In dit boek vindt... bekijk 'Chocolade'