Glutenvrij koken en bakken

Wie kampt met een glutenallergie of -intolerantie moet zijn voedingspatroon vaak volledig omgooien. En dat is moeilijk, omdat het niet voor even maar voor je hele leven is. Maar één ding staat vast: ook wanneer je glutenvrij moet eten, kun je ervan genieten. En met dit boek vol heerlijke recepten lukt dat zeker. Leer de verschillende glutenvrije bloem- en meelsoorten kennen en bak er brood, bananencake, muffins met peer en amandel, madeleines of brownies mee. Serveer als voorgerecht gemarineerde zalm met quinoa, lenterolletjes of quiche met gerookte eendenborst en gekaramelliseerde prei. Ga als hoofdgerecht voor kalfsragout met zwarte rijst, Californische pizza, gnocchi met salie of gebakken kabeljauw met citroenrijst. Is er nog plaats voor een dessert? Een stukje cheesecake, een punt polenta-sinaasappeltaart of de ananas-mangocrumble zijn aanraders. Dit is 100 procent glutenvrij genieten, voor het hele gezin!

AuteurFrédérique Jules

UitgeverijManteau

  • Hardcover
  • 160 pagina's
  • ISBN 9789022330036

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken met glutenvrije recepten