Biertapas
'Biertapas' is het eerste boek over een nieuwe culinaire trend: het combineren van verschillende soorten Belgisch en Nederlands bier met bijzondere hapjes en kleine gerechtjes. Wat denk je van bijvoorbeeld romige kastanje-champignons bij een witbier, kalkoenspiesjes gemarineerd in Weissbier bij een pilsje, of gerookte eendenborstfilet met een dressing van frambozenbier bij een Vlaams roodbruin? Alle biertapas zijn makkelijk en snel te bereiden met een beperkt aantal ingrediënten. Ook vind je suggesties om meerdere tapas te combineren tot één groot gerecht of zelfs een complete maaltijd.
AuteurHan Hidalgo
UitgeverijUitgeverij Terra
- Hardcover
- 130 pagina's
- ISBN 9789089893659
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Kippenvleugeltjes met chilisaus en gember
Gevogelte, 35 min 8,0
-
Gevulde eieren met tonijn
Vis, 5 min 7,0
-
Coquilles met sojasaus en groene asperges
Vis, 20 min 8,0
-
Bleekselderij met mascarpone en blauwaderkaas
Vegetarisch, 15 min 8,0
-
Parelhoenfilet met champignons en serranoham
Gevogelte, 30 min 8,0
Alle Kookboeken over tapas
-
Morito
Sam & Sam Clark
'Morito' biedt je de heerlijke tapas en mezze van kooklegendes Samuel en Samantha Clark. In 'Morito' vind je meer dan 150 eenvoudige seizoengerechten; een prachtig cadeauboek voor fans van Spaanse en Midden-Oosterse... bekijk 'Morito'
-
Tapas, 80 recepten stap voor stap
Valérie berry
Tover in een handomdraai een keur aan tapas op je bord. Van klassiekers als albóndigas (gehaktballetjes), tortillas, patatas bravas, sardinas en escabeche tot en met de feestelijke banderillas... bekijk 'Tapas, 80 recepten stap voor stap'
-
Biertapas
Han Hidalgo
'Biertapas' is het eerste boek over een nieuwe culinaire trend: het combineren van verschillende soorten Belgisch en Nederlands bier met bijzondere hapjes en kleine gerechtjes. Wat denk je van bijvoorbeeld romige... bekijk 'Biertapas'
-
Het tapasboek
Simone Ortega & Ines Ortega
'Het tapasboek' biedt een voortreffelijke verzameling een-voudige en authentieke recepten voor tapas, van gambas al ajillo (knoflookgarnalen) tot tortilla espanola (Spaanse tortilla). De uiterst authentieke... bekijk 'Het tapasboek'
-
Tapas boekbox
Myriam & Evelien Tijdink
Oorspronkelijk is de tapa Spaans, maar dat wil niet zeggen dat de Spanjaarden het alleenrecht hebben op dit aperitiefhapje. De recepten in dit kookboek borduren vrolijk voort op de traditionele... bekijk 'Tapas boekbox'
-
Hapas
Ingrid van Koppenhagen & Yolanda van der Jagt
Speciaal voor iedereen die wel eens wat anders wil presenteren dan die eeuwige kaasblokjes met worst en olijven. In meer dan 50 recepten wordt met Hollandse ingrediënten bewezen dat je voor mooie... bekijk 'Hapas'
-
Kook ook - Tapas
diverse auteurs
Tapas eten volgens de Spaanse traditie betekent genieten van de lekkerste, meest uiteenlopende hapjes. Alles mag en alles kan. Eet ze als complete maaltijd of juist als tussendoortje, borrelhapje of... bekijk 'Kook ook - Tapas'
-
Tapas!
Jessica Verbruggen
Tapas eten maakt net zozeer deel uit van een dag uit het Spaanse leven als ontbijten, lunchen, siësta houden en dineren. Of meer nog. Hoe klein of eenvoudig tapas ook mogen zijn, ze staan voor een bepaalde... bekijk 'Tapas!'
-
Tapas
diverse auteurs
Tapas zijn kleine hapjes waarmee u een heerlijke maaltijd kunt samenstellen of serveren op een feestje. Van de Mediterranee tot Azië of het Midden-Oosten, in dit boek zijn voor elke smaak heerlijke en feestelijke... bekijk 'Tapas'
-
Tapas bij jou of bij mij thuis
Richard Tapper
Van Madrid en Sevilla tot Barcelona staan spanjaarden vroeg in de avond in tapasbars te genieten van een droge knisperige sherry en allerlei hapjes, oftewel tapas. Die hapjes kunnen van... bekijk 'Tapas bij jou of bij mij thuis'