Het tapasboek
De laatste jaren is de Spaanse keuken wereldwijd zeer populair geworden, en het geliefdste onderdeel van de Spaanse 'cocina' zijn zonder enige twijfel de tapas. Tapas, heerlijke kleine hapjes die meestal voor de maaltijd gegeten worden, zijn een Spaanse 'way of life'. 'Het tapasboek' biedt een voortreffelijke verzameling eenvoudige en authentieke recepten voor tapas, van gambas al ajillo (knoflookgarnalen) tot tortilla espanola (Spaanse tortilla). De uiterst authentieke recepten zijn gemakkelijk te bereiden zonder ingewikkeld keukengerei en zijn dus geschikt voor iedere kok die zijn eerste stappen in de Spaanse keuken wil zetten.
AuteurSimone Ortega & Ines Ortega
UitgeverijKosmos Uitgevers
- Hardcover
- 432 pagina's
- ISBN 9789021548906
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Gevulde eieren met olijven, geroosterde paprika en kappertjes
Vegetarisch, 25 min 8,0
-
Huzarensalade (ensaladilla rusa)
Vegetarisch, 15 min 8,0
-
Witte bonen salade met salie en tijm
Vegetarisch, 60 min 8,0
-
Rivierkreeftjes in wijn en tomatensaus
Vis, 50 min 8,0
Alle Kookboeken over tapas
-
Morito
Sam & Sam Clark
'Morito' biedt je de heerlijke tapas en mezze van kooklegendes Samuel en Samantha Clark. In 'Morito' vind je meer dan 150 eenvoudige seizoengerechten; een prachtig cadeauboek voor fans van Spaanse en Midden-Oosterse... bekijk 'Morito'
-
Tapas, 80 recepten stap voor stap
Valérie berry
Tover in een handomdraai een keur aan tapas op je bord. Van klassiekers als albóndigas (gehaktballetjes), tortillas, patatas bravas, sardinas en escabeche tot en met de feestelijke banderillas... bekijk 'Tapas, 80 recepten stap voor stap'
-
Biertapas
Han Hidalgo
'Biertapas' is het eerste boek over een nieuwe culinaire trend: het combineren van verschillende soorten Belgisch en Nederlands bier met bijzondere hapjes en kleine gerechtjes. Wat denk je van bijvoorbeeld romige... bekijk 'Biertapas'
-
Het tapasboek
Simone Ortega & Ines Ortega
'Het tapasboek' biedt een voortreffelijke verzameling een-voudige en authentieke recepten voor tapas, van gambas al ajillo (knoflookgarnalen) tot tortilla espanola (Spaanse tortilla). De uiterst authentieke... bekijk 'Het tapasboek'
-
Tapas boekbox
Myriam & Evelien Tijdink
Oorspronkelijk is de tapa Spaans, maar dat wil niet zeggen dat de Spanjaarden het alleenrecht hebben op dit aperitiefhapje. De recepten in dit kookboek borduren vrolijk voort op de traditionele... bekijk 'Tapas boekbox'
-
Hapas
Ingrid van Koppenhagen & Yolanda van der Jagt
Speciaal voor iedereen die wel eens wat anders wil presenteren dan die eeuwige kaasblokjes met worst en olijven. In meer dan 50 recepten wordt met Hollandse ingrediënten bewezen dat je voor mooie... bekijk 'Hapas'
-
Kook ook - Tapas
diverse auteurs
Tapas eten volgens de Spaanse traditie betekent genieten van de lekkerste, meest uiteenlopende hapjes. Alles mag en alles kan. Eet ze als complete maaltijd of juist als tussendoortje, borrelhapje of... bekijk 'Kook ook - Tapas'
-
Tapas!
Jessica Verbruggen
Tapas eten maakt net zozeer deel uit van een dag uit het Spaanse leven als ontbijten, lunchen, siësta houden en dineren. Of meer nog. Hoe klein of eenvoudig tapas ook mogen zijn, ze staan voor een bepaalde... bekijk 'Tapas!'
-
Tapas
diverse auteurs
Tapas zijn kleine hapjes waarmee u een heerlijke maaltijd kunt samenstellen of serveren op een feestje. Van de Mediterranee tot Azië of het Midden-Oosten, in dit boek zijn voor elke smaak heerlijke en feestelijke... bekijk 'Tapas'
-
Tapas bij jou of bij mij thuis
Richard Tapper
Van Madrid en Sevilla tot Barcelona staan spanjaarden vroeg in de avond in tapasbars te genieten van een droge knisperige sherry en allerlei hapjes, oftewel tapas. Die hapjes kunnen van... bekijk 'Tapas bij jou of bij mij thuis'