Kookboeken op uitgever
Rubrieken
-
Good Cook
259
-
Kosmos Uitgevers
116
-
Becht / HarperCollins Holland
168
-
Unieboek
71
-
Inmerc
46
-
De Lantaarn
41
-
Standaard Uitgeverij
35
-
Tirion Uitgevers
28
-
Caplan Books
18
-
Mo'Media
17
-
Carrera Uitgevers
81
-
Nieuw Amsterdam
32
-
Uitgeverij Contact
12
-
The House of Books
8
-
WPG
7
-
Aerial Media Company
6
-
Het Spectrum
39
-
Uitgeverij Podium
4
-
De Boekenmakers
3
-
24Kitchen
1
-
Fontaine Uitgevers
38
-
Lev.
1
-
Citrus
3
-
Forte Culinair
2
-
Sauberhaus
1
-
Uitgeverij Lannoo
104
-
Uitgeverij Pig Butts
8
-
Uitgeverij Terra
115
Nieuwe kookboeken in de rubriek Uitgevers
-
Het airfryerboek
Sabine Koning
In 'Het airfryerboek' leert Sabine Koning je hoe je met een airfryer de allerlekkerste gerechten op tafel kunt zetten. Na haar twee supersuccesvolle slowcookerboeken besloot Sabine om een ander geliefd keukenapparaat in het zonnetje... bekijk 'Het airfryerboek'
-
No Halfway Cooks
Jody Franz & Stan Beaujean
Écht goed Aziatisch geïnspireerd comfort food. Wie wordt er niet gelukkig van? In 'No Halfway Cooks' krijg je een kijkje in de keuken van Don's Noodle Shop, van Jody & Stan. Goed eten is genieten en creëert mooie herinneringen met vrienden... bekijk 'No Halfway Cooks'
-
Eten en leven met kanker
Joke Boon
Toen bij Joke Boon begin 2023 darmkanker werd geconstateerd, zette dat haar leven op z'n kop. Kanker had op álles impact, ook op haar eetlust. In 'Eten en leven met kanker' deelt ze daarom 80 recepten waarmee je tóch van eten kunt genieten... bekijk 'Eten en leven met kanker'
-
Een ode aan salades
Alice Zaslavsky
De groentekoningin is terug met 'Een ode aan salades'. Ingedeeld op warmere en koelere dagen geeft Alice onweerstaanbare salades voor elke gelegenheid: lunch, diner en barbecuefeest. Elke salade kun je combineren met andere... bekijk 'Een ode aan salades'
-
Maaltijdsoep
Emily Ezekiel
Met 101 recepten, variërend van een hartige ribolita in de koude wintermaanden of een verkoelende komkommersoep op een warme zomerdag, volgt 'Maaltijdsoep' de seizoenen. Langzaam of snel, voor jezelf of voor een grotere groep... bekijk 'Maaltijdsoep'
-
Puur aardappel
Poppy O'Toole
Potato Queen Poppy O'Toole lift de aardappel naar een hoger niveau en presenteert gerechten zoals je ze niet eerder hebt gezien. Of het nu om puree en geroosterde aardappels gaat of om Franse klassiekers zoals tartiflette en aligot... bekijk 'Puur aardappel'
-
Ma petite pâtisserie
Audrey Krief
'Ma petite pâtisserie' is het eerste boek van Audrey Krief, de Parisienne die 10 jaar geleden in Amsterdam neerstreek om een echte Franse patisserie te starten: My Little Patisserie. In 'Ma petite pâtisserie' maak je kennis met al het lekkers... bekijk 'Ma petite pâtisserie'
-
Het Ultieme Low & Slowboek
Jeroen Hazebroek en Harry Havinga
Met 'Het Ultieme Low & Slowboek' ga jij als barbecuefanaat de uitdaging aan om thuis ook langzaam gegaarde gerechten te bereiden. Van Amerikaanse brisket tot Kantonees buikspek. De 70 gevarieerde recepten in dit boek zijn... bekijk 'Het Ultieme Low & Slowboek'
-
Simpel & Puur voor elke dag
Sanne van Lierop
Dit kookboek geeft antwoord op die eeuwige vraag: wat eten we vanavond? En zoals we van Sanne van Lierop gewend zijn: binnen no-time op tafel, met pure ingrediënten die gewoon in de supermarkt verkrijgbaar zijn. Elke dag genieten van... bekijk 'Simpel & Puur voor elke dag'
-
Herman kookt terug
Herman den Blijker en Jaap van Rijn
Herman: "Dit boek draait vooral om de hitte in de keuken, vanaf de leeftijd dat ik doorkreeg wat eten wel en niet moest zijn. Ik ben inmiddels zo'n beetje 50 jaar kok. Het leek me een goed idee om al die jaren door een koksbril te laten zien... bekijk 'Herman kookt terug'