Ma petite pâtisserie

'Ma petite pâtisserie' is het eerste boek van Audrey Krief, de Parisienne die 10 jaar geleden in de Amsterdamse Pijp neerstreek om een echte Franse patisserie te starten: My Little Patisserie. Een heerlijke winkel die je verleidt met iconische baksels; al je favoriete klassiekers vind je daar. In haar boek neemt chef de pâtisserie Audrey je mee op ontdekkingstocht. Met duidelijke receptuur en uitgebreide uitleg laat zij je de fijne kneepjes van het patisserievak zien. Kijk mee over haar schouder en leer hoe je stap voor stap soezendeeg maakt, ontdek het geheim achter de lekkerste vanille-eclairs en wat dé truc is voor de perfecte madeleines mét mooie bult. Naast heel veel (basis)recepten voor onder andere seizoenskoekjes, fraaie taarten en knapperige pavlova's vind je in dit fraai vormgegeven boek ook stap-voor-stap fotografie, insidertrucs en handige bewaarsuggesties. In 'Ma petite pâtisserie' maak je kennis met al het lekkers dat de Franse patisserie te bieden heeft.

AuteurAudrey Krief

UitgeverijUitgeverij Becht

  • Hardcover
  • 176 pagina's
  • ISBN 9789023017394

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken van Uitgeverij Becht