Een ode aan salades

De groentekoningin is terug met 'Een ode aan salades'. Ingedeeld op warmere en koelere dagen geeft Alice onweerstaanbare salades voor elke gelegenheid: lunch, diner en barbecuefeest. Elke salade kun je combineren met andere salades zodat je een tafel vol lekkers hebt (maar dat hoeft natuurlijk niet!). Met de maar liefst 80 dressings is het eindeloos combineren en variëren.

AuteurAlice Zaslavsky

UitgeverijGood Cook

  • Paperback
  • 224 pagina's
  • ISBN 9789461433312

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken van Good Cook

  • Een ode aan salades

    Alice Zaslavsky

    De groentekoningin is terug met 'Een ode aan salades'. Ingedeeld op warmere en koelere dagen geeft Alice onweerstaanbare salades voor elke gelegenheid: lunch, diner en barbecuefeest. Elke salade kun je combineren met andere... bekijk 'Een ode aan salades'

  • Maaltijdsoep

    Emily Ezekiel

    Met 101 recepten, variërend van een hartige ribolita in de koude wintermaanden of een verkoelende komkommersoep op een warme zomerdag, volgt 'Maaltijdsoep' de seizoenen. Langzaam of snel, voor jezelf of voor een grotere groep... bekijk 'Maaltijdsoep'

  • Puur aardappel

    Poppy O'Toole

    Potato Queen Poppy O'Toole lift de aardappel naar een hoger niveau en presenteert gerechten zoals je ze niet eerder hebt gezien. Of het nu om puree en geroosterde aardappels gaat of om Franse klassiekers zoals tartiflette en aligot... bekijk 'Puur aardappel'

  • Tinned Tomatoes

    Samuel Goldsmith

    Iedereen gebruikt wel eens tomaten uit blik. Sterker nog: dit conservenwonder geniet vaak de voorkeur boven verse tomaten. 'Tinned Tomatoes' laat in 100 recepten zien hoe veelzijdig koken is met tomaten uit blik. Neem een blik tomaten en je hebt... bekijk 'Tinned Tomatoes'

  • The Curry Guy Kip

    Dan Toombs

    Maak de lekkerste spicy kiprecepten uit India en Zuidoost-Azië met 'The Curry Guy Kip'. Wereldwijd is kip het meest gegeten stukje vlees: gebakken, gestoofd, gegrild, gepocheerd, gefrituurd of van de barbecue. Breid je repertoire kiprecepten uit... bekijk 'The Curry Guy Kip'

  • A Very Vegan Christmas

    Sam Dixon

    'A Very Vegan Christmas' biedt dé oplossing voor de jaarlijkse vraag: 'wat eten we met Kerst?' Met de recepten uit dit feestelijke kookboek krijg je iedereen blij aan tafel. Geniet van kerstklassiekers in een plantaardige jas als... bekijk 'A Very Vegan Christmas'

  • Heilig Boontje

    Joeri Veul

    In 'Heilig Boontje' staat de peulvrucht (bonen, erwten, linzen & co) centraal. We eten gemiddeld twee dagen per maand peulvruchten en dat komt neer op nog geen blik kikkererwten. En dat terwijl de peulvrucht niet alleen duurzaam en betaalbaar... bekijk 'Heilig Boontje'

  • Rumi

    Joseph Abboud

    'Rumi' presenteert de eclectische keuken van Joseph Abboud: een beetje Libanees, wat Perzische invloeden en een vleugje Turks. Familierecepten met hier en daar een twist, zoals een tabouleh van broccoli, of juist een ode aan klassiekers... bekijk 'Rumi'

  • Last Minute Dinners

    Frankie Unsworth

    'Last Minute Dinners' biedt een moeiteloze aanpak, waarbij eenvoud boven overdaad wordt verkozen. Van bedrieglijk eenvoudige, maar toch spectaculaire, diners in het weekend of het gemak van een geweldig eenpansgerecht doordeweeks... bekijk 'Last Minute Dinners'

  • Budget Vegan

    Saskia Sidey

    Met 'Budget Vegan' maak je met makkelijk verkrijgbare ingrediënten en handige tips meer dan 100 verrassende, smaakvolle én betaalbare gerechten. Van eenvoudige, snelle doordeweekse maaltijden tot bijzondere gerechten voor... bekijk 'Budget Vegan'