RecipeTin Eats - Vanavond

Wat eten we vanavond? Wereldwijd bestsellerauteur, oprichter van het bekende blog 'RecipeTin Eats' en thuiskok Nagi Maehashi geeft je het antwoord - voor élke dag van de week. In 'RecipeTin Eats - Vanavond' vind je meer dan 150 smaakvolle, eenvoudige en budgetvriendelijke recepten, met maar liefst 800 variaties en 3000 mogelijke combinaties doordat je kunt mixen en matchen met verschillende ingrediënten. Van ultiem comfortfood zoals Italiaanse gehaktballen in een rijke tomatensaus met gesmolten kaas tot boterzachte Aziatische kip in een sticky sojasaus. Of je nu binnen 20 minuten iets op tafel wilt zetten, een diner uit je voorraadkast wilt toveren of zonder stress wilt uitpakken voor gasten - dit boek heeft het allemaal. En met een hoofdstuk vol decadente desserts wordt elke maaltijd een feestje. Elk recept is voorzien van een prachtige foto en handige video-tutorial. Dit is hét kookboek voor elke thuiskok, elk budget en elke avond van de week.
AuteurNagi Maehashi
UitgeverijSpectrum
- Paperback
- 376 pagina's
- ISBN 9789000399161
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Rundergehakt met honing en gember
Vlees, 25 min 8,0
-
Citroenzalm met aardappelgratin
Vis, 120 min 8,0
-
Penne met feta en asperges
Vegetarisch, 15 min 8,0
Alle Kookboeken van Het Spectrum
-
RecipeTin Eats - Vanavond
Nagi Maehashi
Wat eten we vanavond? Wereldwijd bestsellerauteur, oprichter van het bekende blog 'RecipeTin Eats' en thuiskok Nagi Maehashi geeft je het antwoord - voor élke dag van de week. In 'RecipeTin Eats - Vanavond' vind je meer dan 150... bekijk 'RecipeTin Eats - Vanavond'
-
Simpel & Puur voor elke dag
Sanne van Lierop
Dit kookboek geeft antwoord op die eeuwige vraag: wat eten we vanavond? En zoals we van Sanne van Lierop gewend zijn: binnen no-time op tafel, met pure ingrediënten die gewoon in de supermarkt verkrijgbaar zijn. Elke dag genieten van... bekijk 'Simpel & Puur voor elke dag'
-
Veggilaine
Ghislaine Voogd
Ghislaine Voogd is al haar hele leven vegetariër. Tijdens de pandemie besloot ze haar voorliefde voor eten uit verveling op Instagram te delen. Niet wetende dat dit het begin was van haar succesvolle account @veggilaine, waarmee ze... bekijk 'Veggilaine'
-
De Zilveren Lepel - Pasta
Diverse auteurs
'De Zilveren Lepel - Pasta' is met 46 verschillende soorten pasta in meer dan 300 recepten - van klassiekers als spaghetti carbonara en penne all'arrabbiata, tot uitdagendere recepten als capellinisoufflé en linguine met kreeft - de ultieme... bekijk 'De Zilveren Lepel - Pasta'
-
Noodles 101
Thomas Drinkenburg
Noodles: even snel en makkelijk als smaakvol en veelzijdig. Voor noodleliefhebber Thomas Drinkenburg - online beter bekend als Thomas Panterpoes - zijn noodles het ultieme comfortfood. Hoe vaak hij ze ook kookt en eet, ze zullen hem nooit vervelen... bekijk 'Noodles 101'
-
Simpel & Puur
Sanne van Lierop
'Simpel & Puur' staat vol met meer dan 70 even simpele, kleurrijke als lekkere recepten die bewijzen dat een gezond gluten-, lactose- en geraffineerd suikervrij eetpatroon niet saai of moeilijk hoeft te zijn. Van smokey bloemkooltaco's met... bekijk 'Simpel & Puur'
-
Pien laat haar eten zien - vol 2
Pien Wekking
Na het succes van haar eerste kookboek laat Pien nu nog meer eten zien, met meer dan 70 gloednieuwe, bijzondere en de allerlekkerste recepten voor onvergetelijke avonden. Hoe indrukwekkend het ook klinkt en eruit ziet... bekijk 'Pien laat haar eten zien - vol 2'
-
Japan - het vegetarische kookboek
Nancy Singleton Hachisu
'Japan - het vegetarische kookboek' laat de elegante eenvoud zien van de Japanse vegetarische keuken. De 250 recepten zijn ingedeeld naar bereidingswijze en met verse ingrediënten van het seizoen bereid. Zowel de prachtige fotografie als de... bekijk 'Japan - het vegetarische kookboek'
-
Lekker fit
Amber Dresen
Amber Dresen viel 15 kilo af, terwijl ze pizza, pannenkoeken en ijs at. Te mooi om waar te zijn? Dacht het niet! Ze is namelijk een ster in gezonde alternatieven bedenken, waarbij ze vezels, eiwitten en volume aan haar gerechten toevoegt... bekijk 'Lekker fit'
-
Pien laat haar eten zien
Pien Wekking
Door corona begon Pien Wekking de gerechten die ze normaal gesproken elke maand voor haar vriendengroep maakte, op Instagram te delen. En dat liep een beetje uit de hand... Die gerechten zien er dan ook om je vingers bij af te likken... bekijk 'Pien laat haar eten zien'