Kookboeken van Good Cook
-
Zoete pizza's
Lene Knudsen
Zoete pizza's zijn erg lekker, bijvoorbeeld als tussendoortje, bij de koffie of als dessert. Denk bijvoorbeeld aan een pizza met chocolade en speculaaspasta, verse of gekonfijte vruchten, honing of pecannoten en karamel... bekijk 'Zoete pizza's'
-
Stoven, grillen, bakken, braden in gietijzeren pannen
Valerie Aikman-Smith
Bak, braad, stoof, sudder, rooster en gril jezelf door deze heerlijke recepten. Bijzondere gerechten, speciaal... bekijk 'Stoven, grillen, bakken, braden in gietijzeren pannen'
-
Pasta Artigiana
Nino Zoccali
Met 'Pasta Artigiana' mak je kennis met een bonte verzameling aan regionale Italiaanse pastagerechten. Van smakelijke gevulde verse pasta's tot hartige soepen en zelfs desserts met pasta. De recepten van chef-kok... bekijk 'Pasta Artigiana'
-
De lekkerste hapjes uit Londen
Amelia Wasiliev
Dit kookboek bevat een keur aan muffins, cupcakes, taartjes en typisch Engelse scones om van te watertanden. Een heerlijk boek met eenvoudige recepten en smaakvolle fotografie. In een handomdraai... bekijk 'De lekkerste hapjes uit Londen'
-
Eiergerechten, van omeletten tot quiches
Jodi Liano
Eieren zijn niet alleen geschikt als basis voor ontbijt- en brunchgerechten, ze zijn ook fantastisch voor een lichte lunch en zelfs als onderdeel van het diner. Ook... bekijk 'Eiergerechten, van omeletten tot quiches'
-
Dim sum, heerlijke stoomhapjes
Mikaël Petrossian
Dim sum, die heerlijke Chinese stoomhapjes: gemaakt van soepel deeg en een verrukkelijke vulling. Je vouwt ze en stoomt ze 5 minuten. Klaar! Hapjes voor alle gelegenheden, als voorafje... bekijk 'Dim sum, heerlijke stoomhapjes'
-
Marshmallow en andere lekkere hapjes
Jean-Francois Mallet
In dit boek vind je geweldige, heel makkelijk te maken recepten. Speels en om van te snoepen, marshmallows en andere lekkere hapjes zoals je ze nog nooit hebt gegeten... bekijk 'Marshmallow en andere lekkere hapjes'
-
Tartes Tatin, zoet & hartig
Bérengère Abraham
Recepten voor tartes Tatin, zoet of hartig, de een nog lekkerder dan de andere. Proef weer eens de klassieke variant met appel of ga voor een Tatin met peer en chocolade, geef je... bekijk 'Tartes Tatin, zoet & hartig'
-
De lekkerste culinaire hapjes van New York
Marc Grossman
Een wereldstad met een wereldkeuken. Nu in je eigen keuken. Een boek vol inside recepten. Genieten van New York, zoals de New Yorkers zelf. Smullen van authentiek... bekijk 'De lekkerste culinaire hapjes van New York'
-
Speculaas
José Maréchal
Met dit boek ontdek je de meest lekkere en spectaculaire smaakcombinaties met speculaas. Van hartige en zoete sausjes, cheesecake, soufflé, crumble en flensjes tot gevulde kip, gepofte aardappelen, kabeljauw... bekijk 'Speculaas'