Sandwich speciaal
Hanteer de tips uit dit seizoenskookboek voor het maken van sandwiches en broodjes en ze worden gegarandeerd een culinair succes! De recepten zijn afkomstig uit de keuken van een van Parijs meest gewaardeerde broodjeszaken: L'Épicerie Générale, waar gewerkt wordt met goede, biologische en lokale producten. Ciabatta met courgette en geitenkaas, baguette met spinazie of rauwe ham of landbrood met gedroogde worst en olijven; de meest sublieme en originele broodjes en sandwiches maak je voortaan eenvoudig zelf.
AuteurMaud Zilnyk
UitgeverijGood Cook
- Hardcover
- 72 pagina's
- ISBN 9789461430885
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Baguette sandwich met kip, tomaat en tapenade
Gevogelte, 15 min 8,0
-
Landbrood sandwich met rauwe ham, druiven en muskaatpompoen
Vlees, 45 min 8,0
-
Ciabatta sandwich met rosbief, rode biet en wortel
Vlees, 15 min 8,0
-
Landbrood sandwich met kip, blauwe kaas en walnoot
Gevogelte, 15 min 8,0
-
Baguette sandwich met rauwe ham, paprika en tomaat
Vlees, 55 min 8,0
Alle Kookboeken over brood
-
Sandwiches
Daniel Lindeberg
Écht goede en lekkere sandwiches maken? Daniel Lindeberg vertelt je in 'Sandwiches' hoe je dit doet. Met meer dan 30 recepten, geïnspireerd op zijn diverse reizen en ervaring in bakkerijen, stel je de lekkerste broodjes samen voor de lunch... bekijk 'Sandwiches'
-
Broodbijbel
Hiljo Hillebrand
Meester Boulanger en gepassioneerd broodbakker Hiljo Hillebrand neemt je mee in de wereld van het brood. Leer hoe je thuis de lekkerste broden uit de oven tovert. Van ambachtelijke desembroden tot krokante kaasbolletjes en van een feestelijk paasbrood... bekijk 'Broodbijbel'
-
Tosti & Toast
Fern Green
'Tosti & Toast' biedt meer dan 50 recepten voor tosti's, panini's en andere gegrilde sandwiches. Maak klassiekers als croque monsieur, tuna melt en clubsandwiches. Of waag je aan originele en verrassende creaties... bekijk 'Tosti & Toast'
-
Tosti's en andere gegrilde broodjes
Laura Washburn
Tosti's zijn heerlijk: bestaat er iets lekkerders dan een broodje met heel veel gesmolten kaas? In 'Tosti's' vind je 28 originele en heerlijke variaties op dit ultieme comfortfood: de tosti... bekijk 'Tosti's en andere gegrilde broodjes'
-
Sandwich speciaal
Maud Zilnyk
Hanteer de tips uit dit seizoenskookboek voor het maken van sandwiches en broodjes en ze worden gegarandeerd een culinair succes! De recepten zijn afkomstig uit de keuken van een van Parijs meest... bekijk 'Sandwich speciaal'
-
Heerlijke broodhapjes en mini-sandwiches
Marie-Pierre Morel
In 'Heerlijke broodhapjes en mini-sandwiches' gaan heerlijk landelijk brood of speltbrood, notenbrood of meergranenbrood echt verrukkelijke combinaties aan met kruiden... bekijk 'Heerlijke broodhapjes en mini-sandwiches'
-
Bagels uit New York
Marc Grossman
Bagels zijn kleine ronde broodjes met een gat, gepocheerd in kokend water en daarna in de oven gebakken. In dit boek vind je het basisrecept voor de perfecte bagel en variaties hierop (met sesamzaad... bekijk 'Bagels uit New York'
-
Kook ook - Brood
Clara ten Houte de Lange
De geur van versgebakken brood, wie kan die weerstaan? Dat zelf brood bakken niet moeilijk is, bewijst dit boekje. Veel kneden, rustig wachten en dan heerlijk smullen, dat is het hele geheim. Of lees bij ieder... bekijk 'Kook ook - Brood'
-
Toast!
Loes Verhoeven & Jessica Verbruggen
Wie eenmaal een geroosterd broodje met boter en jam of een tosti ham-kaas achter de kiezen heeft, verlangt meteen naar meer. Liefhebbers van knapperige toast, tosties en andere broodsnacks kunnen hun hart... bekijk 'Toast!'
-
Pane e Panini
Ursula Ferrigno
Veel mensen hebben nauwelijks tijd om zelf brood te bakken, terwijl het toch zo leuk is om bijvoorbeeld samen met de kinderen deeg te kneden en brood of pizza's te maken. Daarom heeft Ursula Ferrigno... bekijk 'Pane e Panini'