Ciabatta sandwich met rosbief, rode biet en wortel

  • 4 personen
  • 15 min
  • waardering 7,8
  • Lunchgerecht
  • Italiaans
  • Vlees

Ingrediënten

  • 1 bosje koriander
  • 1 rauwe rode biet, in dunne plakjes
  • 2 wortelen, geraspt
  • 100 ml olijfolie
  • 5 theelepels grove mosterd
  • 4 (spelt)ciabatta's
  • 400 g rosbief (of 8 niet te dikke plakken)
  • 150 g veldsla

Bereiden

Knip de koriander boven een kom fijn. Voeg de plakjes biet, de geraspte wortel, de olijfolie, een theelepel grove mosterd, zout en peper toe.

Snijd de ciabatta's horizontaal open en rooster ze in de broodrooster tot ze knapperig zijn.

Bestrijk de onderste ciabattahelften met grove mosterd. Leg er twee plakken rosbief op. Verdeel er de gemengde groenten over, garneer met de veldsla, dek af met de bovenste ciabattahelft en smullen maar!

Extra benodigd

Mandoline of rasp

Kookboek

Het recept 'Ciabatta sandwich met rosbief, rode biet en wortel' is afkomstig uit het kookboek...

Sandwich speciaal

Maud Zilnyk

Hanteer de tips uit dit seizoenskookboek voor het maken van sandwiches en broodjes en ze worden gegarandeerd een culinair succes! De recepten zijn afkomstig uit de... lees verder

© Good Cook

Waardeer dit recept (5 stemmen)

Sandwich recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!