Ciabatta sandwich met rosbief, rode biet en wortel
- 4 personen
- 15 min
- waardering 7,8
- Lunchgerecht
- Italiaans
- Vlees
Ingrediënten
- 1 bosje koriander
- 1 rauwe rode biet, in dunne plakjes
- 2 wortelen, geraspt
- 100 ml olijfolie
- 5 theelepels grove mosterd
- 4 (spelt)ciabatta's
- 400 g rosbief (of 8 niet te dikke plakken)
- 150 g veldsla
Bereiden
Knip de koriander boven een kom fijn. Voeg de plakjes biet, de geraspte wortel, de olijfolie, een theelepel grove mosterd, zout en peper toe.
Snijd de ciabatta's horizontaal open en rooster ze in de broodrooster tot ze knapperig zijn.
Bestrijk de onderste ciabattahelften met grove mosterd. Leg er twee plakken rosbief op. Verdeel er de gemengde groenten over, garneer met de veldsla, dek af met de bovenste ciabattahelft en smullen maar!
Extra benodigd
Mandoline of rasp
Kookboek
Het recept 'Ciabatta sandwich met rosbief, rode biet en wortel' is afkomstig uit het kookboek...
Sandwich speciaal
Maud Zilnyk
Hanteer de tips uit dit seizoenskookboek voor het maken van sandwiches en broodjes en ze worden gegarandeerd een culinair succes! De recepten zijn afkomstig uit de... lees verder
© Good Cook